Ελένη Μενεγάκη: Η πρωτοχρονιάτικη παράδοση του Μάκη Παντζόπουλου που την εντυπωσίασε!

 
Ελένη Μενεγάκη: Η πρωτοχρονιάτικη παράδοση του Μάκη Παντζόπουλου που την εντυπωσίασε!

Ενημερώθηκε: 20/12/22 - 22:54

Η Ελένη Μενεγάκη έχει ένα φανατικό κοινό που την ακολουθεί πιστά σε κάθε της βήμα. Η λαμπερή παρουσιάστρια είναι πάντα αυθόρμητη και πολλές φορές μάλιστα κάνει αποκαλύψεις μέσα από την εκπομπή της για τη δική της προσωπική ζωή.

Ενώ, όπως είναι γνωστό, έχει μεγάλη αδυναμία στην οικογένειά της, η οποία αποτελεί την απόλυτη προτεραιότητά της.

Οι γιορτές πλησιάζουν και όλοι ετοιμαζόμαστε να υποδεχτούμε το πνεύμα των Χριστουγέννων. Κάθε οικογένεια έχει τα δικά της έθιμα που φέρνουν αναμνήσεις από τα παλιά και διατηρούν την παράδοσή μας ζωντανή.

Με αφορμή τις αναμνήσεις τους από τα Χριστούγεννα, η Ελένη Μενεγάκη ανέφερε την παράδοση που έχει με το Μάκη Παντζόπουλο και την οικογένεια τους κάθε χρόνο την Πρωτοχρονιά.

Αρχικά, η παρουσιάστρια εξήγησε ότι κάθε χρόνο κόβουν παραπάνω από μία βασιλόπιτα, καθώς πέρα από τη βασιλόπιτα που κόβουν μεταξύ τους οικογενειακά, κόβουν και με τους συγγενείς τους και από τις δύο πλευρές.

Στη συνέχεια, η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε ότι κάτι που δε συνήθιζε η δική της οικογένεια σε αντίθεση με την οικογένεια του αγαπημένου της Μάκη Παντζόπουλου είναι να κόβουν ένα κομμάτι στην πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα για τη δουλειά.

Πλέον όμως, όπως φαίνεται, το έχουν καθιερώσει και αποτελεί το νέο έθιμο της οικογένειας!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ