Εντελώς αγνώριστη πριν από 11 χρόνια γνωστή ηθοποιός – Την αναγνωρίσατε;

 
Εντελώς αγνώριστη πριν από 11 χρόνια γνωστή ηθοποιός – Την αναγνωρίσατε;

Ενημερώθηκε: 13/09/23 - 13:05

Η όμορφη κοπέλα της φωτογραφίας είναι γνωστή ηθοποιός πριν από 11 χρόνια.

Με διαφορετικό χρώμα μαλλιών δεν την αναγνωρίζει κάποιος άμεσα. Της αρέσει να αλλάζει το λουκ των μαλλιών της και το καλοκαίρι τόλμησε να τα βάψει ροζ και τα διατηρεί μέχρι και σήμερα.

Ο λόγος για τη Μαριλένα Ράδου την «πρόεδρο του δικαστηρίου» της σειράς «Παγιδευμένοι». Ο ρόλος της τελειώνει στο φετινό κύκλο και εκείνη ήδη έχει ολοκληρώσει τα γυρίσματα. «Την αλωπεκίαση όταν την έπαθα, ήμουν σε έντονη περίοδο στενοχώριας και στρες. Τον έρπητα ζωστήρα τον έπαθα, αφού ηρέμησα. Η τάση κι η στάση μου είναι πολύ θετική κι ανάλαφρη.

Αλλά μάλλον μερικές φορές -παρόλο που αφήνω να πέσω και στο πάτωμα και να βιώσω τη στενοχώρια-, είναι κάτι που δεν το ελέγχεις. Δεν μπορώ να πω ότι κάποιος που θα με γνωρίσει, θα πει ότι είμαι αγχώδης. Ήμουν τυχερή γιατί ξεκίνησε από μπροστά. Ξύπνησα ένα πρωί κι έλειπε μια τούφα.

Είναι αυτό που ξυπνάς και κοιτάς στον καθρέφτη. Έχω περάσει πολλά για αυτό είμαι χαρούμενη και χαμογελαστή κι έχω όρεξη για ζωή γιατί έχω βιώσει κι απώλειες και ξέρω ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο. Πρέπει να ζούμε και να ευχαριστιόμαστε με αυτά που έχουμε κι αν μπορούμε και καλύτερα. Αν δεν μπορούμε, δεν πειράζει», δήλωσε σε συνέντευξή της.

Πηγή: Espresso

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ