Γνωστή ηθοποιός άφησε τα τηλεοπτικά πλατό και πήγε στην παραλία για βουτιές

 
Γνωστή ηθοποιός άφησε τα τηλεοπτικά πλατό και πήγε στην παραλία για βουτιές

Ενημερώθηκε: 11/05/22 - 13:32

Η γνωστή ηθοποιός με αφορμή την άνοδο της θερμοκρασίας έβαλε το μαγιό της και πήγε στην παραλία.

Μάλιστα πόζαρε για τις πρώτες καλοκαιρινές φωτογραφίες και τις δημοσίευσε στο instaram η Ασλί Ενβέρ.

Η 38χρονη ηθοποιός που έγινε γνωστή στη χώρα μας από τη σειρά «Η νύφη» απόλαυσε στιγμές ξεγνοιασιάς στην παραλία χαλαρώνοντας στον ήλιο. Αν έκανε και καμιά βουτιά αυτό δεν το ξέρουμε καθώς δεν δημοσίευσε αντίστοιχη φωτογραφία.

Μέσα από τη σειρά γνώρισε μεγάλη επιτυχία και η υπόθεση αφορούσε: Η Σουρεϊγιά είναι μια όμορφη και περήφανη νεαρή κοπέλα, η οποία μεγάλωσε χωρίς γονείς και αναγκάστηκε από πολύ μικρή να είναι υπεύθυνη για τη ζωή της.

Ο Φαρούκ Μποράν είναι ένας πλούσιος και χαρισματικός επιχειρηματίας, ο οποίος ωστόσο προσπαθεί να απαγκιστρωθεί από την αυταρχική μητέρα του, την κυρία Εσμά. Ο Φαρούκ και η Σουρεϊγιά ερωτεύονται κεραυνοβόλα και ο γάμος τους γίνεται αμέσως. Ωστόσο, ο έρωτάς τους, από το πρώτο κιόλας λεπτό, θα περάσει από αρκετές δοκιμασίες.

H Σουρεϊγιά, που έχει μεγαλώσει στην Κωνσταντινούπολη και λατρεύει την ελευθερία της αναγκάζεται να μετακομίσει σε μια μικρή πόλη. Από την στιγμή που διαβαίνει το κατώφλι του αρχοντικού έρχεται αντιμέτωπη με την πεθερά της, τους τρεις αδερφούς του Φαρούκ και την Ιπέκ, τη γυναίκα που προόριζε για σύζυγο του Φαρούκ η κυρία Εσμά αλλά παντρεύτηκε ο αδερφός του, ο Φικρέτ.

Ο Φαρούκ, παρά τη μοντέρνα του εμφάνιση είναι στενά δεμένος με την οικογένειά του και τις παραδόσεις. Προσπαθεί να βρει τις ισορροπίες ανάμεσα στη γυναίκα που αγαπά και τη μητέρα που σέβεται, όταν έρχεται αντιμέτωπος με έναν απρόσμενο εχθρό. Τα γεγονότα που θα ακολουθήσουν θα κλονίσουν συθέμελα το σχεδόν τετρακοσίων χρόνων αρχοντικό των Μποράν.

Πηγή: Espresso