Χάρης Ρώμας: Η ανάρτησή του για την οικογένεια Τοπαλούδη

Χάρης Ρώμας: Η ανάρτησή του για την οικογένεια Τοπαλούδη
Ενημερώθηκε: 16/05/20 - 13:51

Ο Χάρης Ρώμας με μια συγκινητική ανάρτηση στα social media αναφέρθηκε στην οικογένεια της αδικοχαμένης Ελένης Τοπαλούδη.

Πριν την επιβολή περιοριστικών μέτρων για τον περιορισμό της πανδημίας η οικογένεια της Ελένες είχε επισκεφτεί το θέατρο που παιζόταν η παράσταση του Χάρη Ρώμα «Ο βαφτιστικός της κυρίας».

Ο ηθοποιός δεν είχε δημοσιοποιήσει το παραμικρό κάτι που έκανε μετά την απόφαση του δικαστηρίου που έκρινε ομόφωνα ένοχους τους δράστες της στυγερής δολοφονίας.

Πιο συγκεκριμένα έγραψε:

«Ο κύριος και η κυρία Τοπαλούδη αλλά και ο μονάκριβος αδερφός της μαρτυρικής Ελένης, ζήτησαν να έρθουν στο θέατρο και μάλιστα αυτό έγινε στην τελευταία παράσταση του «Βαφτιστικού της κυρίας» δεδομένου ότι από την επόμενη ημέρα αποφασίστηκε να κλείσουν τα θέατρα λόγω κορωνοιού.

Είχα αποφασίσει να μην πω τίποτα μέχρι να ολοκληρωθεί η δίκη και να βγει η απόφαση που όλοι περιμέναμε.

Τώρα που η οικογένεια αισθάνεται ότι η Ελένη δικαιώθηκε (εν μέρει βέβαια) τους εκφράζω τον σεβασμό μου και την συγκίνησή μου για όσα φοβερά τους συνέβησαν.

Η τιμή για το ότι επέλεξαν την παράσταση μου ώστε να ξεφύγουν δύο ώρες από τον ζόφο που τους ακολουθεί είναι τεράστια Και φυσικά μέσα μου ξέρω ότι και αυτές τις δύο ώρες η απόδραση ήταν προσχηματική. Και η ταφόπλακα της Ελένης ήταν εκεί και πίεζε με δύναμη το στήθος τους.

Ας γίνει η Ελένη σύμβολο για όλες τις γυναίκες που αγωνίζονται για να γλυτώσουν την κακοποίηση και τα ακόμη χειρότερα.

Ας κάνουμε όλοι ένα «τείχος» για να τις προστατεύσουμε».

ρομασ