Χώρισε η Τζούλια Νόβα - Τι είπε για τα αίτια - Η άποψη του Γιάννη Μάρκου (ΒΙΝΤΕΟ)

Χώρισε η Τζούλια Νόβα - Τι είπε για τα αίτια - Η άποψη του Γιάννη Μάρκου (ΒΙΝΤΕΟ)
Ενημερώθηκε: 14/06/20 - 00:02

Μετά από 12 χρόνια κοινής ζωής η Τζούλια Νόβα και ο επιχειρηματίας Γιάννης Μάρκου, αποφάσισαν να χωρίσουν. Η όμορφη παρουσιάστρια του «τροχού της Τύχης» μίλησε στην εφημερίδα Sectret για το χωρισμό λέγοντας: «Τα σπάσαμε. Εγώ αποχώρησα. Γενικότερα το τελευταίο χρονικό διάστημα δεν τα πηγαίναμε πολύ καλά. Εγώ είμαι υπερκινητικός άνθρωπος. Μου αρέσει να βγαίνω έξω, να γνωρίζω κόσμο, να κάνω παρέες. Ο Γιάννης δεν είναι ακριβώς έτσι. Εγώ ήθελα να κάνω διάφορα πράγματα στη ζωή μου. Εκείνος δεν ήθελε να με ακολουθήσει. Από πίεση σε πίεση δεν γινόταν να προχωρήσουμε».

Όπως δήλωσε η Τζούλια Νόβα έκανε προσπάθειες να μην έρθει ο χωρισμός: «Το είχαμε καταλάβει πολύ καιρό πριν, αλλά ήλπιζα ότι θα αλλάξει. Προσπαθούσα να τον πείσω, να τον πιέσω βασικά να αλλάξει, αλλά οι άνθρωποι δεν αλλάζουν». Όσο για τα ρεπορτάζ που τους εμφάνιζαν ένα βήμα πριν από τον γάμο, η Τζούλια Νόβα απάντησε: «Εγώ περίμενα την πρόταση κανονικά. Πρόταση εκείνος, νομίζω, ότι δεν είχε στο μυαλό του να κάνει, οπότε και εγώ δεν τον είχα πάρει 100% στα σοβαρά».Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.


✨Leave a little sparkle wherever you go💎✨

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Julia Nova (@julianova1) στιςΔείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.


Το καλοκαίρι συνεχίζεται ...☀️☀️☀️#summercontinues #summer #vacation#photooftheday #blond #

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Julia Nova (@julianova1) στιςΔείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.


☀️☀️☀️Summertime ☀️☀️☀️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Julia Nova (@julianova1) στις

Ο Γιάννης Μάρκου έδωσε τη δική της πλευρά για το τι συνέβη μεταξύ τους, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Έλα χαμογέλα»: «Αυτά συμβαίνουν, μέσα στη ζωή είναι. Ετοιμαζόμασταν για γάμο, κάναμε κανονικά ετοιμασίες, απλώς αισθάνομαι ότι δεν είμαι η αιτία του χωρισμού. Ο καιρός θα δείξει τι ακριβώς έχει γίνει. Ασχολείται με extreme sports και είναι κάτι που δεν το κάνω εγώ. Αν ασχολείσαι καθημερινά με κάτι άλλο εκτός από τον άνθρωπο που είσαι μαζί, είναι αιτία χωρισμού γιατί δεν υπάρχει σεβασμός. Έχω στεναχωρηθεί».

Αναφέρθηκε, όμως και στο ενδεχόμενο επανασύνδεσης: «Όταν κόβεται το σχοινί νομίζω είναι δύσκολο να το κολλήσεις, θα πρέπει να το δέσεις και εγώ δε θέλω να δέσω κάτι. Η δεύτερη ευκαιρία νομίζω της δόθηκε αλλά δεν την πήρε. Δε νομίζω ότι χρειάζεται άλλη ευκαιρία».