Χριστίνα Κοντοβά: Η εξομολόγηση για τις δύο ατυχείς εγκυμοσύνες και η βάφτιση της κόρης της

 
Χριστίνα Κοντοβά: Η εξομολόγηση για τις δύο ατυχείς εγκυμοσύνες και η βάφτιση της κόρης της

Ενημερώθηκε: 10/05/22 - 19:50

Live στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μαζί με την Σίσσυ Χρηστίδου έκανε η Χριστίνα Κοντοβά, η οποία μίλησε για την υιοθεσία της κόρης της Ada.

Όσα είπε για την υιοθεσία της κόρης της Ada

«Φέτος είμαι επίσημα μαμά, και πέρσι είχα την Ada, αλλά φέτος είμαι μητέρα της και στα χαρτιά/ Όταν βρεθήκαμε με την Ada, μιλούσε μια τοπική διάλεκτο της Ουγκάντα. Από την πρώτη στιγμή της μιλούσα ελληνικά και με το attitude ότι καταλαβαίνει. Έχει μια κλίση στις γλώσσες» είπε αρχικά η Χριστίνα Κοντοβά και η Σίσσυ Χρηστίδου τότε πρόσθεσε: «Το παιδί μέσα σε δυο μήνες μιλούσε ελληνικά».

Στη συνέχεια η Χριστίνα Κοντοβά εξομολογήθηκε: «Τίποτα δεν είναι σίγουρο στη ζωή και το λέω εγώ που έχω μείνει δυο φορές έγκυος και οι δύο εγκυμοσύνες δεν έχουν πετύχει. Το θέμα είναι να ξεκινήσεις από κάπου. Είναι πολύ δύσκολο να υιοθετήσεις ένα παιδί στην Ουγκάντα, περνάς από εξετάσεις, επιτροπές. Εγώ έμεινα εκεί 13 μήνες αλλά αυτό θεωρείται και γρήγορο. Η αναδοχή είναι μίνιμουμ 12 μήνες. Περάσαμε δυο φορές πάνελ, είχαμε κοινωνική λειτουργό που μας έκανε ελέγχους, δικαστήριο, ήταν μεγάλη η διαδικασία. Ειδικά οι τελευταίοι δύο μήνες ήταν πολύ δύσκολοι».

Όσον αφορά τη βάφτιση της μικρής Ada η νομά της Σίσσυς Χρηστίδου αποκάλυψε: «Σε λίγο καιρό θα τη βαφτίσουμε, αυτή την περίοδο οργανώνουμε τη βάφτιση».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christina Kontova (@ckontova)

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ