Η Κιμ Καρντάσιαν φοβάται τον εφιάλτη διαρροής νέου ροζ βίντεο

 
Η Κιμ Καρντάσιαν φοβάται τον εφιάλτη διαρροής νέου ροζ βίντεο

Ενημερώθηκε: 16/04/22 - 11:25

Σχεδόν 20 χρόνια μετά το ροζ βίντεο που σε μεγάλο βαθμό εκτίναξε στα ύψη την αναγνωρισιμότητά της και αποτέλεσε «θεμέλιο λίθο» για το χτίσιμο του brand των Καρντάσιαν, η 41χρονη σταρ έχει βάσιμες υποψίες ότι εκείνος σχεδιάζει να βγάλει εκατομμύρια διοχετεύοντας νέο υλικό.

Το 2007 ο Ρέι Τζ. κυκλοφόρησε DVD διάρκειας 41 λεπτών μέσω της Vivid Entertainment με τίτλο «Kim Kardashian Superstar», το οποίο περιελάμβανε τις σεξουαλικές περιπτύξεις τους από τα 22α γενέθλιά της στο Κάμπο Σαν Λούκας το 2002.

«Η Κιμ γνωρίζει ότι ο Ρέι Τζ. είχε γυρίσει και άλλα βίντεο από την περίοδο που ήταν μαζί. Κάποιο υλικό είναι εξαιρετικά προσωπικό» αναφέρει πηγή από το περιβάλλον της στην εφημερίδα «Sun», αποκαλύπτοντας ότι η δημοφιλής επιχειρηματίας και reality star προσπαθεί να διασφαλίσει μέσω δικηγόρων ότι δεν θα επαναληφθεί ποτέ ξανά κάτι αντίστοιχο.

Δεν έχει ξεκαθαρίσει ωστόσο ακόμα αν το «απειλητικό» υλικό αποτελεί μέρος του δεύτερου ροζ βίντεο που φέρεται ότι αγόρασε ο εν διαστάσει σύζυγός της Κάνιε Γουέστ από τον Ρέι Τζ. προκειμένου να την προστατεύσει από μια νέα διαρροή ή αν πρόκειται για κάτι διαφορετικό.

Πηγή: Espresso