Ιωάννα Πηλιχού: Μας πέταξαν πέτρες και κομμάτια μάρμαρο

 
Ιωάννα Πηλιχού: Μας πέταξαν πέτρες και κομμάτια μάρμαρο

Ενημερώθηκε: 05/09/22 - 13:00

Ένα τραγικό περιστατικό περιέγραψε η ηθοποιός, Ιωάννα Πηλιχού, το οποίο έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια της παράστασης «Δείπνο με φίλους» στην οποία πρωταγωνιστούσε. 

Σύμφωνα με όσα έγραψε σε ανάρτησή της στο Instagram, ανήλικα αγόρια προσπάθησαν να δουν εκείνη και τους συναδέλφους της στα καμαρίνια από το παράθυρο και όταν τους ζήτησαν να φύγουν τους πέταξαν πέτρες και κομμάτια μάρμαρο.

Πιο συγκεκριμένα η Ιωάννα Πηλιχού έγραψε:

«Και κάπως έτσι σήμερα τελειώσαμε μια από τις πιο δύσκολες παραστάσεις που έχουμε δώσει… Μια παράσταση με απίστευτο θόρυβο, φασαρία, φωνές, παιδιά που έτρεχαν διαρκώς μπροστά μας, ούρλιαζαν, έπαιζαν μουσική στα τηλέφωνά τους, κόσμο που ήρθε με το σκυλί του που γάβγιζε μόνιμα, άλλος θεώρησε ότι πρέπει να περάσει με το ποδήλατό του πάνω από τη σκηνή, άνθρωποι φώναζαν για ησυχία και άλλοι έτρωγαν σουβλάκια, συνάδελφοι έχασαν τα λόγια τους και χάθηκαν εντελώς κατά τη διάρκεια της παράστασης, όλοι μάλλον πάθαμε κρίσεις άγχους και ταχυκαρδία, αλλά το αποκορύφωμα ήταν άλλο.

Τα καμαρίνια που ετοιμαζόμασταν είχαν παράθυρο. Στο γυναικείο καμαρίνι μόνιμα σκαρφάλωναν ανήλικα αγόρια, προσπαθώντας να δουν μέσα. Όταν δεν τους άρεσε που τους είπαμε να κατέβουν, αποφάσισαν να πετάξουν πέτρες και κομμάτια μάρμαρο. Ήμουν τυχερή και αντί για το κεφάλι μου, χτύπησε σε ένα προστατευτικό σίδερο και επέστρεψε στο πλακόστρωτο».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ