Ιωάννα Τούνη: Αποκαλύπτει πότε θα γεννήσει

 
<script src="https://player.glomex.com/integration/1/glomex-player.js"></script> <glomex-player   data-integration-id="40599z13k80ce6md"   data-playlist-id="v-cp1cssndq27t"> </glomex-player> <script type="application/ld+json"> {"@context":"http://schema.org","@type":"VideoObject","name":"Ι. Τούνη: Χριστούγεννα ή Πρωτοχρονιά θα υποδεχτούμε το νέο μέλος! ","description":"Η Ιωάννα Τούνη αποκαλύπτει το πότε αναμένεται να φέρει στον κόσμο το 1ο της παιδάκι.","thumbnailUrl":"https://i2thumbs.glomex.com/dC1jOWJwdj

Ενημερώθηκε: 14/12/22 - 22:11

Μαμά για πρώτη φορά θα γίνει πολύ σύντομα η Ιωάννα Τούνη. Η Influencer βρίσκεται στον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης της και περιμένει με ανυπομονησία να κρατήσει στην αγκαλιά τον γιο της.

Το βράδυ της Τρίτης η Ιωάννα Τούνη έκανε μια βραδινή έξοδο και μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες αποκάλυψε πότε γεννάει.

«Θα δούμε. Είμαστε στο μεταίχμιο. Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά...Παιδιά πολλά φιλάκια, καλές γιορτές. Πολλά φιλάκια στη Σταματίνα και σε όλο το team. Και εδώ είμαστε, στη γύρα. Έχω δημιουργικό άγχος. Τόσο, όσο» είπε η Ιωάννα Τούνη.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ