Ιωάννα Τούνη: Έχασε κιλά μετά τον θάνατο της μητέρας της-Η εξομολόγηση που μας συγκίνησε όλους!

 
Ιωάννα Τούνη: Έχασε κιλά μετά τον θάνατο της μητέρας της-Η εξομολόγηση που μας συγκίνησε όλους!

Ενημερώθηκε: 29/04/22 - 19:36

Πίσω στην καθημερινότητά της προσπαθεί να γυρίσει η Ιωάννα Τούνη μετά τις δύσκολες ημέρες που πέρασε καθώς έχασε την πολυαγαπημένη της μητέρα.

Η απώλεια αυτή όπως ήταν επόμενο στοίχησε στην Ιωάννα Τούνη με αποτέλεσμα να αφήσει λίγο πίσω τον εαυτό της όλο αυτό το διάστημα καθώς μοναδική προτεραιότητα της την υγεία της μητέρας της.

Μέσα από ένα Instagram story η Ιωάννα Τούνη δημοσίευσε ότι γύρισε και πάλι πίσω στις αγαπημένες της συνήθειες και συγκεκριμένα στην γυμναστική. Μάλιστα, εξήγησε ότι όλο αυτό τον καιρό είχε αφήσει τον εαυτό της και έχασε κάποια κιλά, όχι όμως επειδή ακολουθεί κάποια διατροφή αλλά από το έντονο στρες και στεναχώρια.

«Πριν αρχίσετε, γνωρίζω πως είμαι αδύνατη… αλλά όχι επειδή γυμνάζομαι και προσέχω τι τρώω! Τα κιλά που έχασα είναι αποτέλεσμα έντονου στρες και στεναχώριας… Οπότε θέλω να βρω τους ρυθμούς μου, να χάσω κάποια κιλά λίπος και να τα πάρω σε μυικότητα. Η αλήθεια είναι πως τον τελευταίο καιρό έχω παραμελήσει αρκετά τον εαυτό μου, το φαγητό μου και τα πάντα!

Αλλά υπόσχομαι στο εξής να προσπαθήσω να εντάξω την γυμναστική στο πρόγραμμά μου τουλάχιστον 4 φορές την εβδομάδα και να τρώω πιο σωστά!» αποκάλυψε η Ιωάννα Τούνη, δίνοντας υπόσχεση ότι από εδώ και πέρα θα προσέχει περισσότερο τον εαυτό της.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ