Ιωάννα Τούνη: Πότε θα μιλήσει για το ροζ βίντεο

Ιωάννα Τούνη: Πότε θα μιλήσει για το ροζ βίντεο
Ενημερώθηκε: 10/07/20 - 13:22

Ιωάννα Τούνη: Μέσω του Instagram η πρώην παίκτρια του My Style Rocks είπε πως πρόκειται να αναφερθεί για πρώτη φορά στο ροζ βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο με το όνομά της. 

Είπε ότι το μεσημέρι της Παρασκευής θα ανεβάσει στο κανάλι της στο Youtube ένα βίντεο στο οποίο αναφερθεί για πρώτη και τελευταία φορά στο θέμα.

 «Έχω γυρίσει σπίτι. Ετοιμάζω σιγά-σιγά τα πράγματά μου γιατί έχω δρομολογημένο για αύριο να πάω Μύκονο. Και η αλήθεια είναι πως μου στέλνετε τόσα πολλά μηνύματα για το πόσο πολύ ζηλεύετε που κάνω tour στα ελληνικά νησιά. Και κάτω από άλλες συνθήκες έχετε δίκιο. Αλλά στη συγκεκριμένη φάση της ζωής μου νιώθω ότι δε με χωράει ο τόπος. Έχω λίγο τάσεις φυγής και μου κάνει καλό να ξεχνιέμαι.

Έχουν συμβεί διάφορα πράγματα στη ζωή μου. Πολλοί από εσάς προφανώς ξέρετε. Είναι κάτι που δεν έχω συζητήσει και σχολιάσει καθόλου. Αλλά έχω ετοιμάσει ένα βίντεο στο Youtube, που θα ανεβάσω το μεσημέρι της Παρασκευής. Στο βίντεο μιλάω για ένα ροζ βιντεάκι που έχει διαρρεύσει. Δε θα πω κάτι άλλο. Αυτά. Δίνω διάφορες απαντήσεις στο βιντεάκι που θα ανεβάσω αύριο. Και νομίζω πως μέχρι εκεί αντέχω να μιλήσω και να πω πράγματα. Και δε θα ξαναπιάσω το θέμα», είπε η Ιωάννα Τούνη.