Ιωάννα Τούνη: Θηλάζει τον πέντε μηνών γιο της!

 
Το πρωί της Πέμπτης 18 Μαΐου η Ιωάννα Τούνη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία, στην οποία απεικονίζεται η ίδια να θηλάζει τον γιο της.  Λίγο αργότερα, η Ιωάννα Τούνη έκανε μια νέα ανάρτηση όπου έκανε έναν παραλληλισμό της πραγματικότητας και του Instagram.  «Γουλίτσες παντού. Είναι δυστυχώς ένας από τους λόγους που δεν έχω διάθεση να ντύνομαι καλά ως νέα μαμά…γιατί πάντα καταλήγω κάπως έτσι»

Ενημερώθηκε: 18/05/23 - 22:31

Η ζωή της Ιωάννας Τούνη από την ημέρα που ήρθε στον κόσμο ο γιος της έχει αλλάξει προς το καλύτερο.

Η Influencer ζει μοναδικές στιγμές με τον σύντροφό της Δημήτρη Αλεξάνδρου και τον καρπό του έρωτά τους. Μάλιστα, η Ιωάννα Τούνη μοιράζεται αρκετά συχνά με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από τη νέα της καθημερινότητα.

Ωστόσο, σήμερα το πρωί η Ιωάννα Τούνη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία, στην οποία απεικονίζεται η ίδια να θηλάζει τον γιο της.

Λίγο αργότερα, η Ιωάννα Τούνη έκανε μια νέα ανάρτηση όπου έκανε έναν παραλληλισμό της πραγματικότητας και του Instagram.

«Γουλίτσες παντού. Είναι δυστυχώς ένας από τους λόγους που δεν έχω διάθεση να ντύνομαι καλά ως νέα μαμά...γιατί πάντα καταλήγω κάπως έτσι»

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ