Μαντώ Γαστεράτου: Μπήκε στο μαιευτήριο για να γεννήσει!

 
Μαντώ Γαστεράτου: Μπήκε στο μαιευτήριο για να γεννήσει!

Ενημερώθηκε: 03/08/22 - 21:29

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Μαντώ Γαστεράτου, η οποία ανυπομονεί για τον ερχομό της κόρης της. Η ραδιοφωνική παραγωγός βρίσκεται στην τελική ευθεία για να γεννήσει και μάλιστα το πρωί της Τετάρτης μπήκε στο μαιευτήριο.

Η ίδια αν όλα πάνε καλά θα γεννήσει σε λίγες ώρες, όπως έκανε γνωστό με μια ανάρτησή της στα instastories, στην οποία έγραψε: «Για να δούμε σήμερα...Τι λέτε θα έρθει;».

Πριν από λίγες μέρες η Μαντώ Γαστεράτου είχε αποκαλύψει με μια ανάρτησή της στο Instagram την ανυπομονησία της για τον ερχομό της κόρης της.

Η ίδια είχε γράψει: «Σε λίγες μέρες...Δεν θα είμαι αυτή που ειμαι ακριβώς...Σε λίγες μέρες... Η ζωή θα με διδάξει καινούρια πράγματα...Σε λίγες μέρες...Θα γεμίσω ταυτόχρονα από χαρά, άγχος, συγκίνηση, φόβο, ευγνωμοσύνη, αβεβαιότητα, δύναμη...Σε λίγες μέρες...Θα μάθω πως είναι να αγαπάς άλλον έναν άνθρωπο απόλυτα και αδολα με όλη σου την ύπαρξη...Σε λίγες μέρες...Το μικρό μου εσωτερικό κορίτσι θα βρει την φίλη που ονειρευόταν να μεγαλώσει μαζί...Σε λίγες μέρες...Θα αλλάξουν οι ισορροπίες μέσα μου...Σε λίγες μέρες...Θα λέω η κόρη μου...Σε λίγες μέρες...Η ζωή θα με ανταμείψει με ένα ακόμα τεράστιο δώρο! Σε λίγες μέρες...Θα κάνω ό,τι καλυτερο μπορώ για σένα, μέχρι να κλείσω τα μάτια μου...Σε περιμένουμε μικρή μου Κ».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ