Μείναμε... κάγκελο! Δείτε ποια πρώην παίκτρια του Survivor κατεβαίνει στις δημοτικές εκλογές

Μείναμε... κάγκελο! Δείτε ποια πρώην παίκτρια του Survivor κατεβαίνει στις δημοτικές εκλογές
Ενημερώθηκε: 06/04/19 - 20:49

Μας ξάφνιασε η πρώην παίκτρια του πρώτου κύκλου του Survivor με την ανακοίνωση για την υποψηφιότητα της ως δημοτική σύμβουλος στο Μαρούσι.

Ο λόγος για την πάντα χαμογελαστή -τουλάχιστον έτσι την γνωρίσαμε στο ριάλιτι επιβίωσης- Σάρα Εσκενάζυ, η οποία ανακοίνωσε μέσω instagram ότι «κατεβαίνει» ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό του Γιώργου Καραμέρου

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ LIFESTYLE ΕΙΔΗΣΕΙΣ

 

Δεν περιμέναμε ότι η πρώην παίκτρια του Survivor θα ασχολούνταν με τον ιδιαίτερα απαιτητικό στίβο της τοπικής αυτοδιοίκησης, αφού θα είναι μια ιδιαίτερη πρόκληση και για την ίδια. Αν πάντως αναλογιστεί κανείς ότι η Σάρα αντιμετώπιζε τα προβλήματα που παρουσιάζονταν στον Άγιο Δομίνικο πάντα με το χαμόγελο στα χείλη, ίσως τελικά... αυτή να είναι η καλύτερη λύση για έναν δήμο με ιδιαίτερες απαιτήσεις όπως αυτός του Αμαρουσίου. Να της ευχηθούμε τα καλύτερα στην νέα προσπάθεια της και να παραμείνει για πάντα... Survivor!

Δείτε την ανακοίνωση της Σάρας στο instagram:

 

«Σήμερα θέλω να μοιραστώ μαζί σας κάτι νέο…

Θέλω να σας ανακοινώσω ότι αποφάσισα να συμμετέχω για πρώτη φορά στην ζωή μου, στις δημοτικές εκλογές ως δημοτικός σύμβουλος.

Πιο συγκεκριμένα αποφάσισα να αποδεχτώ την πρόταση του κυρίου @karamerosg και να είμαι υποψήφια μαζί του στον ανεξάρτητο συνδυασμό @enomenomaroussi όπου συναντιούνται νέοι άνθρωποι που θέλουν μια αλλαγή στην πόλη που ζούμε ή εργαζόμαστε.

Ο Γιώργος Καραμέρος, παρότι και ο ίδιος νέος, έχει εμπειρία στην αυτοδιοίκηση και όραμα για το Μαρούσι. Με ενδιαφέρει να προσφέρω στον τομέα του πολιτισμού και της συμμετοχής των νέων ανθρώπων σε μια σειρά δράσεων και αυτοί είναι και οι βασικοί  λόγοι της υποψηφιότητάς μου.

Εύχομαι και ελπίζω να φανώ αξία της επιλογής του, αλλά και όλων όσων επιλέξουν να με στηρίξουν!!
 
Σας στέλνω ένα μεγάλο φιλί και ένα μεγάλο ευχαριστώ για την αγάπη σας αλλά και για την βοήθειά σας στο να πάρω την απόφαση αυτή!!», έγραψε η Σάρα Εσκενάζυ.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σήμερα θέλω να μοιραστώ μαζί σας κάτι νέο... Θέλω να σας ανακοινώσω οτι αποφασισα να συμμετέχω για πρώτη φορά στην ζωή μου,στις δημοτικές εκλογές ως δημοτικός σύμβουλος. Πιο συγκεκριμένα αποφάσισα να αποδεχτώ την πρόταση του κυρίου @karamerosg και να είμαι υποψήφια μαζι του στον ανεξαρτητο συνδυασμό @enomenomaroussi όπου συναντιούνται νέοι άνθρωποι που θέλουν μια αλλαγή στην πόλη που ζούμε ή εργαζόμαστε. Ο Γιώργος Καραμέρος, παρότι και ο ίδιος νέος, έχει εμπειρία στην αυτοδιοίκηση και όραμα για το Μαρούσι. Με ενδιαφέρει να προσφέρω στον τομέα του πολιτισμού και της συμμετοχής των νέων ανθρώπων σε μια σειρά δράσεων και αυτοί είναι και οι βασικοί  λόγοι της υποψηφιότητάς μου. Εύχομαι και ελπίζω να φανώ αξία της επιλογής του, αλλά και όλων όσων επιλέξουν να με στηρίξουν!! Σας στέλνω ένα μεγάλο φιλί και ένα μεγάλο ευχαριστώ για την αγάπη σας αλλα και για την βοηθεια σας στο να πάρω την απόφαση αυτή!! #eskenazisara #newstart #newday #marousi #enomenomaroussi #letsdothis

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sara Eskenazi (@eskenazisara) στις