Μέμος Μπεγνής: Τα... μαζεύει για την εφορία και «αδειάζει» συγκεκριμένο περιοδικό

 
Μέμος Μπεγνής: Τα... μαζεύει για την εφορία και «αδειάζει» συγκεκριμένο περιοδικό

Ενημερώθηκε: 18/07/20 - 14:11

Πριν από μερικές ημέρες, ο Μέμος Μπεγνής παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» και μίλησε, μεταξύ άλλων, για τις οικονομικές του εκκρεμότητες.

«Ο καθένας από εμάς έχει υποχρεώσεις, δάνεια, χρωστάει στην Εφορία, έχει κάποιο χρέος κάπου αλλού ή να πρέπει να βοηθάει κάποιους ανθρώπους, να έχει κάποιες δόσεις. Όλα αυτά τρέχουν, δεν σταματάνε. Εγώ έχω σταματήσει να πληρώνω δόσεις και τέτοια, γιατί έχω ανασφάλειες για το μέλλον, κι ας με βάλουν φυλακή, δεν μ’ ενδιαφέρει» ανέφερε αρχικά ο γνωστός ηθοποιός και συνέχισε: «Χρωστάω, βέβαια, πώς δεν χρωστάω και μάλιστα χρωστάω πολλά. Δεν νομίζω ότι υπάρχει άνθρωπος που να μη χρωστάει, κι αν υπάρχουν είναι λίγοι. Έχω πολύ σοβαρές οικονομικές εκκρεμότητες, δεν λύθηκε ποτέ το θέμα αυτό, αλλά δεν αγχώνομαι, γιατί δεν βγάζει κάπου το άγχος, η ιστορία δείχνει ότι κάτι γίνεται πάντα και σώζεσαι».

Οι παραπάνω δηλώσεις του Μέμου Μπεγνή ξεσήκωσαν θύελλα αντιδράσεων και ο ηθοποιός θέλησε να ξεκαθαρίσει τη θέση του. «Θα ήθελα να τοποθετηθώ όσον αφορά τη "δήλωση" μου στο περιοδικό "Λοιπόν", το οποίο δημοσιεύτηκε μερικές μέρες πριν. Και πολλοί σπεύσατε ν' σχολιάσετε και να χαρακτηρίσετε με τα χειρότερα λόγια ως "έντιμοι και νομοταγεις πολιτες". Η δήλωση μου αυτή, λοιπόν, ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα.

Όταν συζητάς με έναν φίλο ή έναν δημοσιογράφο στην προκειμένη περίπτωση, που γνωρίζεις πάρα πολλά χρόνια, λες και πράγματα εν τη ρύμη του λόγου, για να κάνεις χιούμορ, να γελάσεις, να υπογραμμίσεις ας θέλετε μια κατάσταση άβολη που ενδεχομένως βρίσκεσαι όπως και πολύς κόσμος τη συγκεκριμένη μάλιστα περίοδο. Πόσες φορές δεν έχουμε πει φράσεις του τύπου: "αυτός μου τη δίνει. Θα τον σκοτώσω κι ας πάω φυλακή". Ή άλλες φράσεις τέτοιου τύπου μόνο και μόνο για να δώσεις έμφαση σε κάτι. Απ το να το πεις μ αυτόν τον τρόπο μέχρι ο δημοσιογράφος να απομονώσει τη φράση σου και να την κάνει εξώφυλλο, έχει τεράστια διαφορά. Είναι απαράδεκτο το γεγονός ότι συνέβη. Η μόνη λέξη που μου ρχεται στο μυαλό είναι ντροπή» έγραψε στα social media ο γνωστός ηθοποιός.

View this post on Instagram

Θα ήθελα να τοποθετηθώ όσον αφορά τη «δήλωση» μου στο περιοδικό Λοιπόν το οποίο δημοσιευτηκε μερικές μέρες πριν. Και πολλοί σπεύσατε να σχολιάσετε και να χαρακτηρίσετε με τα χειρότερα λόγια ως «έντιμοι και νομοταγεις πολιτες». Η δήλωση μου αυτή λοιπόν ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα. Όταν συζητάς με έναν φίλο, ή έναν δημοσιογραφο στην προκειμένη περίπτωση, που γνωρίζεις παρα πολλά χρόνια, λες και πράγματα εν τη ρύμη του λόγου, για να κανεις χιούμορ, να γελάσεις, να υπογραμμίσεις ας θέλετε μια κατάσταση άβολη που ενδεχομένως βρίσκεσαι όπως και πολυς κόσμος τη συγκεκριμένη μάλιστα περίοδο. Πόσες φορές δεν έχουμε πει φράσεις του τύπου «αυτός μου τη δίνει. Θα τον σκοτώσω κι ας πάω φυλακή». Ή άλλες φράσεις τέτοιου τύπου μόνο και μόνο για να δώσεις έμφαση σε κάτι. Απ το να το πεις μ αυτόν τον τρόπο μέχρι ο δημοσιογράφος να απομονώσει τη φράση σου και να την κάνει εξώφυλλο, έχει τεράστια διαφορα. Είναι απαραδεκτο το γεγονός ότι συνέβη. Η μόνη λέξη που μου ρχεται στο μυαλό είναι ντροπή....

memosbegnis

A post shared by (@memosbegnis) on

Πηγή: 'Εθνος