Μίνα Αρναούτη: Οδηγούσε εκείνος σας αρέσει δεν σας αρέσει και θα με αποζημιώσετε μέχρι τελευταίας γρατζουνιάς!

Μίνα Αρναούτη: Οδηγούσε εκείνος σας αρέσει δεν σας αρέσει και θα με αποζημιώσετε μέχρι τελευταίας γρατζουνιάς!
Ενημερώθηκε: 11/01/17 - 14:59

Ένας χρόνος έχει περάσει σχεδόν από τότε που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα ο Παντελής Παντελίδης με συνεπιβάτες την Μίνα Αρναούτη και την Φρόσω Κυριάκου. Κάθε μέρα νέα στοιχεία έρχονται στο φως με τελευταίο, την οικογένεια Παντελίδη η οποία μήνυσε την Φρόσω Κυριάκου αλλά και ερευνητές του θέματος να δηλώνουν ότι δεν οδηγούσε ο Παντελής. 

Πριν λίγες ώρες, η Μίνα Αρναούτη ξέσπασε άλλη μια φορά μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook. Διαβάστε τι είπε...

"Αγαπητέ πάφτωχε επιχειρηματία τις Ίου μήπως θες να δείξω και τις δικές σου χυλόπιτες; Όσο ψεύτικη ήταν η κατάθεσή σου άλλο τόσο ψεύτικος είναι και ο διάλογός που δημοσίευσες! Ενώ εγώ έχω γραπτούς διαλόγους και των δύο. Νε βγάλατε και βίζιτα μήπως και χτυπήσετε την προσωπικότητα μου και με παρακαλάγατε και εσύ και ο άλλος...Και απλά σας ακύρωνα συνέχεια. Δεχτείτε το!"

Και συμπληρώνει: "O δημοσιογράφος ξέρει απλά ότι πουλάει το θέμα και ζει από αυτό ένα χρόνο τώρα! Αντί να βγω να φωνάζω εγώ, έχετε και στόμα και μιλάτε! Ζώα! Ένα χρόνο ταλαιπωρούμαι και με χτυπάτε. Οδηγούσε εκείνος σας αρέσει δεν σας αρέσει και θα με αποζημιώσετε μέχρι τελευταίας γρατζουνιάς", γράφει μεταξύ άλλων η Μίνα Αρναούτη.

 

Ενώ μεταξύ σοβαρού και αστείου σχολίασε ότι φωτογραφίζει πια τον οδηγό σε κάθε αμάξι που μπαίνει για να μην την...ξαναπατήσει: