Μπισμπίκης: Και θα βγω και θα πιώ και θα χορέψω και ό,τι θέλω θα κάνω

 
Μπισμπίκης: Και θα βγω και θα πιώ και θα χορέψω και ό,τι θέλω θα κάνω

Ενημερώθηκε: 11/09/23 - 13:11

Ο Βασίλης Μπισμπίκης μίλησε σήμερα στην εκπομπή «Happy Day» και έδωσε τις απαντήσεις του σε όσους τον κρίνουν αρνητικά για τις δημόσιες εμφανίσεις του με τη Δέσποινα Βανδή. 

«Η αγάπη μου για την Κρήτη προέκυψε από το σίριαλ «Η λέξη που δεν λες». Έμεινα εκεί 7 μήνες σε ένα χωριό. Εκεί αγάπησα τον τόπο, τους ανθρώπους, οπότε πηγαίνω κάθε καλοκαίρι. Μου αρέσει η κουλτούρα της Κρήτης, το φαγητό, το ποτό, τα βουνά. Με γειώνει και βρίσκω τη ψυχή μου. Το σκέφτομαι να μείνω εκεί. Ψάχνω καιρό κάτι οικόπεδο. Δεν το έχω βρει ακόμα και ελπίζω να το βρω όπως θέλω», είπε αρχικά σχολιάζοντας τη συμμετοχή του στον Σασμό.

Σχετικά με το πώς νιώθει για όσα ακούγονται και γράφονται για εκείνον ανέφερε: «Σιγά σιγά ψήνομαι από ό,τι έχετε καταλάβει. Δεν με ενδιαφέρει έχω λύσει αυτά τα θέματα κι ό,τι είναι να κάνω το κάνω. Και θα βγω και θα πιώ και θα χορέψω και ό,τι θέλω θα κάνω. Δεν με ενδιαφέρει ποιος κοιτάει, ποιος τραβάει. Μπορεί να τσαντιστώ αργότερα και να πω γιατί οι άνθρωποι το κάνουν αυτό και γιατί θέλουν να εισβάλουν τόσο στις προσωπικές ζωές των άλλων, αλλά δεν σταματώ να ζω και να κάνω ό,τι γουστάρω».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ