Το νέο trend στα σουτιέν των μπικίνι

Το νέο trend στα σουτιέν των μπικίνι
Ενημερώθηκε: 29/06/19 - 14:22

Μια γραμμή όχι μεγαλύτερη από αυτή των barcodes είναι η νέα τάση στα σουτιέν των μπικίνι. 

Συγκεκριμένα, πάνω σ' ένα διαφανές υλικό μια σειρά από πλακέτες ταρταρούγας καλύπτουν οριακά τις θηλές των γυναικείων μαστών. Και είναι τόσο οριακή η κάλυψη, που προφανώς αυτό το μαγιό δεν είναι για γυναίκες οι οποίες αρέσκονται να κάνουν στην παραλία κάτι παραπάνω από το να είναι ξαπλωμένες ανάσκελα στην ξαπλώστρα. 

Το προκλητικό αυτό μπικίνι είναι έμπνευση της Βραζιλιάνας σχεδιάστριας Adriana Degreas, η οποία συνεργάστηκε για την παραγωγή του με την εταιρία Cult Gaia.

ΜΑΓΙΟ

H συγκεκριμένη σχεδιάστρια έχει την τάση να παίζει στα όρια με τα σουτιέν των δημιουργιών της, αφού η ίδια έχει δημιουργήσει το διάφανο μαγιό που καλύπτει το στήθος με δύο γυναικεία χέρια και τα απόκρυφα, με τεράστια χείλη. 

Περιγράφοντας τη νέα δημιουργία της, που ονομάζεται «Shalese», η εταιρία Cult Gaia γράφει στο σάιτ της: «Στράπλες τούλινο τοπ μπικίνι με λεπτομέρειες από ακρυλική ταρταρούγα. 

Συνδυάζει τον τρόπο ζωής της δυτικής όχθης με μια σικ βραζιλιάνικη νότα. Μια ωδή στον τροπικό σουρεαλισμό!» 

Η «ωδή», που κοστίζει 590 δολάρια, κάνει θραύση στο διαδίκτυο και ήδη το έχει φορέσει κι έχει φωτογραφηθεί με αυτό η fitness μπλόγκερ Καμίλα Γκάπερ.

Πηγή: Espresso