Παγκόσμιο σοκ: Έτσι αυτοκτόνησε ο Άντονι Μπουρντέν!

 
Παγκόσμιο σοκ: Έτσι αυτοκτόνησε ο Άντονι Μπουρντέν!

Ενημερώθηκε: 09/06/18 - 14:28

Η είδηση του θανάτου του πασίγνωστου σεφ, Άντονι Μπουρντέν σκόρπισε τη θλίψη σε όλο τον κόσμο με τις λεπτομέρειες που έρχονται στο φως να είναι ανατριχιαστικές και να σοκάρουν.

Τις αποκαλύψεις έκανε ο Γάλλος εισαγγελέας που ερευνά τον θάνατό του και γνωστοποίησε πως ο εκλιπών χρησιμοποίησε τη ζώνη του για να κρεμαστεί στο δωμάτιο, όπου διέμενε. Άγνωστοι παραμένουν ακόμη οι λόγοι που οδήγησαν τον σεφ στο απονενοημένο διάβημα.

«Δεν υπάρχει κανένα στοιχείο που να μας κάνει να υποπτευθούμε ότι κάποιος μπήκε στο δωμάτιο εκείνη τη στιγμή», είπε ο Γάλλος εισαγγελέας. Αποκλείεται έτσι και επίσημα το ενδεχόμενο μιας εγκληματικής ενέργειας. Το οποίο, άλλωστε, δεν ήταν σε καμία περίπτωση «σενάριο» που εξέταζαν οι αρχές. Ο Rocquigny πρόσθεσε ότι από την εξέταση στη σορό του Μπουρντέν δεν βρέθηκαν ίχνη πάλης.

Οι γαλλικές αρχές διεξάγουν τώρα τοξικολογικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί αν ο Άντονι Μπορντέν είχε κάνει χρήση ουσιών. Στόχος να βοηθήσουν την οικογένεια να μάθει γιατί ο διάσημος σεφ αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του, μόλις λίγες μέρες πριν από τα 62α γενέθλιά του.