Το «πικάντικο» διαφημιστικό εταιρείας με γυμνές αεροσυνοδούς (ΒΙΝΤΕΟ)

Το «πικάντικο» διαφημιστικό εταιρείας με γυμνές αεροσυνοδούς (ΒΙΝΤΕΟ)
Ενημερώθηκε: 05/08/17 - 18:40

Η διαφήμιση έχει πάει πλέον σε άλλο επίπεδο με τις εταιρείες να προσπαθούν να προσελκύσουν όλο και περισσότερους πελάτες. Μια ταξιδιωτική εταιρεία όμως από το Καζακστάν κατάφερε να γίνει όμως talk of the town με το διαφημιστικό της ξεσηκώνει θύελλα ποικίλων αντιδράσεων.

Γυμνές αεροσυνοδοί είναι οι πρωταγωνίστριες του διαφημιστικού της εταιρείας Chocotravel όπου η μια που είναι πιο όμορφη από την άλλη και καλύπτουν τα επίμαχα σημεία τους μόνο με το καπέλο τους.

Ανάμεσα στις πολλές αντιδράσεις, πολλοί χαρακτήρισαν την διαφήμιση «σεξιστική, αηδιαστική και φθηνή», με τον διευθυντή της εταιρείας να γράφει στο Facebook πως το διαφημιστικό δείχνει ακριβώς όσα βλέπουμε σε μια παραλία και ότι έχουν κάνει ίδιο ακριβώς σποτ και με άνδρες!

«Το βίντεο είναι τολμηρό και σοκαριστικό, αλλά δεν θέλαμε να πληγώσουμε κανέναν, μετανιώνουμε αν αυτό συνέβη. Η διαφήμιση δείχνει ακριβώς όσα μπορείτε να δείτε σε μία παραλία ή μία πισίνα», ανέφερε ακόμη και επεσήμανε ότι η εταιρεία έβγαλε το ίδιο σποτ και με άνδρες.

 

και το αντίστοιχο διαφημιστικό που απευθύνεται στις κυρίες...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πως το Despacito «γκρέμισε» το διαδίκτυο

Η Έλενα Παπαβασιλείου με το σούπερ σέξι μαύρο μαγιό της

Η Μίνα Αρναούτη δείχνει τις λάμες στα πόδια της