Ποιος θέλει να αγοράσει τη βίλα της Λάσκαρη στο Πόρτο Ράφτη

Ποιος θέλει να αγοράσει τη βίλα της Λάσκαρη στο Πόρτο Ράφτη
Ενημερώθηκε: 28/04/18 - 14:33

Πριν από λίγες μέρες έγινε γνωστό ότι πωλείται η βίλα στο Πόρτο Ράφτη που έζησαν ευτυχισμένες στιγμές ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος με τη Ζωή Λάσκαρη.

Την πώληση έχει αναλάβει μεγάλο μεσιτικό γραφείο της Αθήνας  και οι φωτογραφίες του σπιτιού διατίθενται στο διαδίκτυο  για κάθε ενδιαφερόμενο.

Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος αποφάσισε να πουλήσει το σπίτι αφού το κάθε σημείο του θυμίζει και μια ευτυχισμένη στιγμή με ηθοποιό, κάτι που δεν μπορεί να αντέξει. Μάλιστα ο ίδιος σε παλαιότερη συνέντευξή του είχε πει ότι το σπίτι αυτό χωρίς τη Ζωή Λάσκαρη είναι άδειο.

Σήμερα στην εκπομπή «Επιτέλους Σαββατοκύριακο» ο δημοσιογράφος Νίκος Γεωργιάδης είπε ότι ήδη κάποιος έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για να κάνει δική του την πολυτελέστατη κατοικία.

«Μάλλον έχει βρεθεί υποψήφιος αγοραστής για τη βίλα, της οποίας η τιμή εκτίμησης αγγίζει το 1.5 εκατομμύριο ευρώ.. Μάλλον θα πάει σε ξένα χέρια, όχι σε ελληνικά. Υπάρχει ένας Ρώσος πολυεκατομμυριούχος επιχειρηματίας που έχει δει τις φωτογραφίες του σπιτιού και ενδιαφέρεται πάρα πολύ να το αγοράσει. Σκοπεύει σύντομα να ταξιδέψει στην Ελλάδα για να το δει κι από κοντά», είπε ο δημοσιογράφος.