Πριγκίπισσα Νταϊάνα-Τζορτζ Μάικλ: Φίλοι για πάντα

Πριγκίπισσα Νταϊάνα-Τζορτζ Μάικλ: Φίλοι για πάντα
Ενημερώθηκε: 31/12/16 - 18:41

'Ηταν οι καλύτεροι φίλοι, εκείνη λάτρευε την αίσθηση του χιούμορ του και εκείνος ένοιωθε απόλυτα άνετα μαζί της. Της άρεσε να τον πειράζει και γελούσε όταν θύμωνε...Η πριγκίπισσα Νταϊάνα και ο Τζορτζ Μάικλ ήταν οι καλύτεροι φίλοι, άσχετα αν κάποιοι ήθελαν να πιστεύουν πως υπήρχε κάτι περισσότερο μεταξύ τους.

Προτού ο διάσημος τραγουδιστής παραδεχτεί ότι είναι γκέι σε συνέντευξή του το 1998 στο CNN, κυκλοφορούσαν οι φήμες ότι η φιλία του με την πριγκίπισσα είχε προχωρήσει ένα βήμα παραπέρα.

Σε συνέντευξή του το 2009, ο Μάικλ θυμήθηκε τη χημεία που υπήρξε μεταξύ τους: "Όταν γνωριστήκαμε, υπήρξε αυτό το «κλικ». Ήταν μία από εκείνες τις γυναίκες που τους άρεσα, γιατί με έβλεπαν σαν κάτι που δεν τις απειλεί. Ίσως επειδή είχα αναλάβει τη φροντίδα των αδελφών μου και ήμουν τόσο προστατευτικός μαζί τους, χαρακτηριστικό που οι γυναίκες ''μύριζαν''», είχε δηλώσει.

Παρ' όλο που ο τραγουδιστής είχα αποφύγει να απαντήσει πόσο μακριά πήγε η φιλία τους, είχε ξακαθαρίσει ότι τα συναισθήματα και των δύο ήταν παραπάνω από φιλικά.

Η πριγκίπισσα και ο τραγουδιστής ήταν αρκετά κοντά, με την Νταϊάνα να γνωρίζει για τη σεξουαλικότητά του, πριν μιλήσει ο ίδιος δημοσίως. Μάλιστα, πρώην βοηθός της Ντίκι Αρμπιτερ έγραψε στην αυτοβιογραφία «On Duty with the Queen» πως η πριγκίπισσα το αποκάλυψε σε δεξίωση του 1992 (ο Τζορτζ Μάικλ μίλησε ανοικτά για τις επιλογές του 6 χρόνια αργότερα).

«Δεν είναι κρίμα που δεν του αρέσουν οι γυναίκες;», είχε αναρωτηθεί στη δεξίωση η Νταϊάνα, πριν συνειδητοποιήσει πως ο 8χρονος Χάρι καθόταν λίγο πιο δίπλα.

Στην κηδεία της Λέιντι Ντι πίσω από τον 'Ελτον Τζον