Σίσσυ Χρηστίδου: Η δημόσια έκκληση μετά την κηδεία της μητέρας της

 
Σίσσυ Χρηστίδου: Η δημόσια έκκληση μετά την κηδεία της μητέρας της

Ενημερώθηκε: 07/02/22 - 18:42

Πολύ δύσκολες στιγμές βιώνει από την Παρασκευή (04/02) η Σίσσυ Χρηστίδου, καθώς έφυγε από τη ζωή η πολυαγαπημένη της μητέρα.

Το δυσάρεστο αυτό γεγονός γνωστοποίησε η ίδια η παρουσιάστρια, με ένα σπαρακτικό κείμενο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το Σάββατο (05/02), αποχαιρετώντας έτσι την μητέρα της.

Ωστόσο, πριν από λίγη ώρα η Σίσσυ Χρηστίδου επανήλθε στα social media και με ανάρτησή της ευχαρίστησε τους διαδικτυακούς της ακολούθους για τις ευχές και τα μηνύματα συμπαράστασης που της στέλνουν.

Παράλληλα έκανε έκκληση και ζήτησε να μη δημοσιευτούν στα ΜΜΕ φωτογραφίες από την κηδεία της μητέρας της.

Πολύ δύσκολες στιγμές βιώνει από την Παρασκευή (04/02) η Σίσσυ Χρηστίδου, καθώς έφυγε από τη ζωή η πολυαγαπημένη της μητέρα.  Το δυσάρεστο αυτό γεγονός γνωστοποίησε η ίδια η παρουσιάστρια, με ένα σπαρακτικό κείμενο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το Σάββατο (05/02), αποχαιρετώντας έτσι την μητέρα της.  Το μεσημέρι της Δευτέρας η Σίσσυ Χρηστίδου επανήλθε στα social media και με ανάρτησή της ευχαρίστησε τους διαδικτυακούς της ακολούθους για τις ευχές και τα μηνύματα συμπαράστασης που της στέλνουν.  Παράλληλα έκανε έκκληση και ζήτησε να μη δημοσιευτούν στα ΜΜΕ φωτογραφίες από την κηδεία της μητέρας της.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ