Σκληρή κριτική από την Γραμμέλη στην Ανανία

Σκληρή κριτική από την Γραμμέλη στην Ανανία
Ενημερώθηκε: 18/12/18 - 11:54

Η Τραιάνα Ανανία επανήλθε με ένα ποστ στα social media εναντίον όχι του Κυριάκου Παπαδόπουλου αλλά τωνmedia για την έκταση που πήρε το θέμα.

Πιο συγκεκριμένα έγραψε:

«Εγώ έκανα ένα insta story με μια κόντρα σε screenshoot όπως κάνω συνέχεια (όσοι με παρακολουθούν από παλιά το ξέρουν)και μετά από 5 ώρες ανάρτησα ένα άρθρο χωρίς να πω ονόματα, παρά μόνο συμβάντα και τοποθετήθηκα όπως κάνω συνέχεια. Με λίγα λόγια παρουσίασα το κοινωνικό «σπυρί» το οποίο με δίκη τους ευθύνη έσπασαν τα site και τα τηλεοπτικά πάνελ! Η μόλυνση κι η εξάπλωσή της είναι δίκη τους δουλειά και μόνο! Υπάρχουν πολλά συμβάντα και κοινωνικά θέματα που μπορεί να φωτίσει ένας δημοσιογράφος όταν κάθεται και σκέφτεται «τι να γράψω αύριο»! Το θέμα είναι τι επιλέγει... σίγουρα επιλέγει αυτό που θέλει να ακούσει η μάζα... Οπότε καλή μου μάζα... Το ζητήσατε και σας το έκαναν πράξη! Καλή εβδομάδα».

Η Αφροδίτη Γραμμέλη στο σημερινό Πρωινό τοποθετήθηκε για το νέο ποστ της ηθοποιού λέγοντας:

«Έβαλε στο ίδιο τσουβάλι έναν άνθρωπο που είπε μία καλημέρα με δέκα ανθρώπους που πραγματικά την παρενόχλησαν.  Δεν έβγαλε αυτούς, αντιθέτως έβγαλε αυτόν που της είπε Καλημέρα. Λυπάμαι πολύ που είχε αυτή την τραυματική εμπειρία, επειδή λοιπόν είχε την τραυματική αυτή εμπειρία καλό θα ήταν να μην χρησιμοποιήσει τον κόλπο για μία τέτοια ανάρτηση γιατί είναι πολλή σημαντική εικόνα. Ο συμβολισμός του γυναικείου κόλπου επειδή πάει και σε άλλα επίπεδα είναι πάρα πολύ σημαντικός για να την κάνεις μία ανάρτηση και να βρίσεις τους δημοσιογράφους στα κοινωνικά δίκτυα».