«Σπόντα» Γερονικολού σε Τάκη Βουγιουκλάκη: Να κρίνουμε αφού δούμε πρώτα!

Αποστομωτική απάντηση της Γερονικολού σε Τάκη Βουγιουκλάκη για τα όσα είπε περί του ρόλου της στα "Χτυποκάρδια στο θρανίο" (ΒΙΝΤΕΟ)
Ενημερώθηκε: 13/06/18 - 19:48

Δεν άφησε αναπάντητα η Κατερίνα Γερονικολού τα όσα είπε ο Τάκης Βουγιουκλάκης,για την αγαπημένη ταινία "Χτυποκάρδια στo θρανίo", η οποία μεταφέρεται στο σανίδι 56 χρόνια μετά την προβολή της στο σινεμά, με πρωταγωνιστές την ίδια και τον Ορέστη Τζιόβα.

Ο αδελφός της αείμνηστης Αλίκης Βουγιουκλάκη μιλώντας στην εκπομπή "Όλα Καλά", μεταξύ άλλων, δήλωσε πώς δεν γνωρίζει τους δύο ηθοποιούς που θα κρατούν τους δύο βασικούς ρόλους και μάλιστα με έναν ιδιαίτερο τρόπο.

Η Κατερίνα Γερονικολού δεν άργησε να δώσει την δική της, χαρακτηριστική απάντηση:

"Δεν ήξερα ότι ο κύριος Βουγιουκλάκης είπε αυτό για εμένα. Είναι η άποψή του και ο καθένας έχει την άποψή του. Εγώ θα δουλέψω πολύ σκληρά για αυτόν το ρόλο, για να ανταπεξέλθω, και θα πάνε όλα καλά. Καλύτερα όμως να μη γίνεται κριτική πριν δούμε τα αποτελέσματα. Να κρίνουμε αφού δούμε κάτι. Δεν ασχολούμαι με τον ντόρο και το σούσουρο που γίνεται γύρω από αυτό και δεν με ενδιαφέρουν. Σίγουρα, αυτός ο ρόλος είναι μια πρόκληση για εμένα και θα κάνω ότι μπορώ για να πάει καλά. Για όλους τους ρόλους έχω άγχος, έτσι και γι' αυτόν. Δεν με επηρεάζουν τα σχόλια όπως αυτό του κυρίου Βουγιουκλάκη", είπε.