Τελικός Nomads: Τα πρώτα λόγια της...τρελαμένης νικήτριας Αποστολίας Ζώη

 
Τελικός Nomads: Λίγη ώρα μετά το τέλος του αγώνα,η Αποστολία Ζώη έκανε και τις πρώτες της δηλώσεις (ΒΙΝΤΕΟ)

Ενημερώθηκε: 23/12/17 - 08:59

Τελικός Nomads: Το εντυπωσιακό παιχνίδι επιβίωσης του ΑΝΤ1 που κράτησε υψηλά το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού έφτασε στο τέλος του έχοντας τον νικητή του.

Τα... μαθηματικά έδειξαν τον νικητή και αυτός δεν ήταν ο Γιώργος Μαυρίδης, αφού οι δυο του αντίπαλοι, Κωνσταντίνος Οροκλός και Αποστολία Ζώη, συγκέντρωσαν- ο καθένας ξεχωριστά- από 9 πόντους και ο Γιώργος Μαυρίδης μόλις 6.

 Αποστολία Ζώη

Αν και κανείς από τους συμπαίκτες της που ήταν εκεί (Νίκο Αναδιώτη, Γιώργο Κατσινόπουλο, Δήμητρα Φραντζή, Βασιλική Μιλλούση και Δημήτρη Αλεξάνδρου) δεν «είδαν» ότι θα μπορούσε να είναι η νικήτρια του Nomads, έκαναν λάθος και η κατάφερε να κερδίσει το πολυπόθητο έπαθλο!

Λίγη ώρα μετά το τέλος του αγώνα, έκανε και τις πρώτες της δηλώσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΟΜΑΔΕΣ

«Μόλις τελείωσε ο αγώνας, αυτό το αγαλματίδιο έγινε δικό μου. Για μένα είναι πάρα πολύ σημαντική αυτή η νίκη, μου έχει δώσει πολύ μεγάλη ώθηση. Αλλά το πιο σημαντικό είναι, μετά από αυτό, η ψηφοφορία που με στήριξε ο κόσμος και αυτό το αφιερώνω σε εσάς. Μου δώσατε μεγάλη χαρά όσοι μπήκατε στη διαδικασία να ψηφίσετε.

Ελπίζω να μην σας απογοήτευσα. Ξέρω ότι κάποιες στιγμές μπορεί να μην ήμουν ο εαυτός μου, αλλά αυτά είναι για να πας παρακάτω και να μαθαίνεις. Είμαι σούπερ χαρούμενη, ανυπομονώ να γυρίσω στην Ελλάδα και να αγκαλιάσω όλους τους δικούς μου ανθρώπους», είπε μεταξύ άλλων η Αποστολία Ζώη.

Δείτε όσα είπε η Αποστολία Ζώη: