Την αποθέωση γνώρισε ο Νίκος Βέρτης στο Ισραήλ

Την αποθέωση γνώρισε ο Νίκος Βέρτης στο Ισραήλ
Ενημερώθηκε: 10/07/18 - 09:58

Την αποθέωση γνώρισε ο Νίκος Βέρτης στο Ισραήλ, όπου τραγούδησε μπροστά σε 15.000 ανθρώπους που έσπευσαν στο Menorah Mivtachim Arena στο Τελ Αβίβ για να τον απολαύσουν. 

Ο καλλιτέχνης είναι πάρα πολύ αγαπητός εκεί και μαζί με τον γνωστό Ισραηλινό καλλιτέχνη Shlomi Shabat εμφανίστηκαν στη σκηνή και παρουσίασαν ένα μοναδικό πρόγραμμα. 

Tην ώρα που ξεκινούσε η συναυλία το Menorah Mivtachim Arena ήταν κατάμεστο. Ο Νίκος Βέρτης καλωσόρισε τους θαυμαστές του στα Αγγλικά και τους ευχαρίστησε για την αγάπη τους. Ερμήνευσε γνωστές του επιτυχίες με το κοινό να διασκεδάζει, τραγουδώντας μαζί του. Τραγούδησε και στα ισραηλινά όταν εμφανίστηκε στην σκηνή μαζί με τον Ισραηλινό καλλιτέχνη Shlomi Shabat.

Το θερμό κοινό του Ισραήλ στο κατάμεστο στάδιο φώναζε ρυθμικά το όνομά του και η βραδιά έγινε πιο μαγική όταν στο στάδιο ακούστηκε η μελωδία του «Αν είσαι ένα Αστέρι» και οι θαυμαστές του άναψαν τα κινητά τους. 

Στις πρώτες θέσεις βρέθηκε η elite του επιχειρηματικού κόσμου, του αθλητισμού και της σόουμπιζ της χώρας. 

Ο τραγουδιστής ευχαρίστησε τους θαυμαστές του, ανεβάζοντας μια εντυπωσιακή φωτογραφία στο instagram και γράφοντας στη λεζάντα: «Σε ευχαριστώ Ισραήλ! Ήταν μια υπέροχη βραδιά!!!».