"Βλέπω τα φαντάσματα των αδελφών μου", λέει ο τελευταίος των Bee Gees

"Βλέπω τα φαντάσματα των αδελφών μου", λέει ο τελευταίος των Bee Gees
Ενημερώθηκε: 04/09/16 - 14:31

Ο τελευταίος των Bee Gees πιστεύει πως τα αδέλφια του μπορεί να είναι ζωντανά, μετά την εμπείρια που είχε με οράματα ζωής μετά θάνατον. Σε μια συγκινητική του συνέντευξη στο περιοδικό της κυριακάτικης Mail ο Μπάρι Γκιμπ αποκάλυψε πως τόσο εκείνος, όσο και η σύζυγός του Λίντα έχουν δει και τον Ρόμπιν και τον Αντι.

Ο 70χρονος Μπάρι λέει: "Δεν είναι αστείο γιατί δεν είσαι απόλυτα σίγουρος τι συμβαίνει. Αν είναι πραγματικό. Είδα τον Ρόμπιν και η γυναίκα μου τον Αντι. 'Ισως να είναι οι αναμνήσεις που παράγει το υποσυνείδητό σου ή ίσως να είναι αληθινό".

"Το κρίσιμο ερώτημα είναι: υπάρχει ζωή μετά θάνατον;", αναρωτιέται ο ίδιος. 

Ο Μπάρι είναι πραγματικά συγκλονισμένος από τον θάνατο των αδελφών του και τονίζει πως η ζωή του έχει επηρεαστεί τρομακτικά από τις απώλειες αυτές, τόσο που σκέφτηκε να παρατήσει τη μουσική για πάντα. 

Δεν το έκανε όμως και η εμφάνισή του μαζί με τους Coldplay στο φετινό φεστιβάλ του Γκλάστονμπέρι, όπως παραδέχεται και ο ίδιος, τον έκανε να σκεφτεί πως μπορεί να ξανατραγουδήσει, ειδικά όταν μοιράζεται την σκηνή με τον 42χρονο γιο του Στίβεν.

Ο Αντι Γκιμπ πέθανε από υπερβολική χρήση ναρκωτικών το 1988. Ο Μορίς το 2003 στα 53 του χρόνια και ο Ρόμπιν το 2012 στα 62 του από καρκίνο. 

 

 

 

Δείτε την μοναδική εμφάνιση στο Γκλάστονμπέρι