Ξέσπασε η Φουρέιρα για τον αλβανικό αετό

Ξέσπασε η Φουρέιρα για τον αλβανικό αετό
Ενημερώθηκε: 11/09/18 - 14:43

Σάλος είχε ξεσπάσει μετά από μια φωτογραφία που είχε ανέβει στο instagram και φαινόταν η Ελένη Φουρέιρα με τον εκπρόσωπο της Αλβανίας στη Eurovision να σχηματίζουν με τα χέρια τους τον αλβανικό αετό.

Ο ένας χρησιμοποίησε το δεξί του χέρι και η τραγουδίστρια το αριστερό σχηματίζοντας τον αετό της αλβανικής σημαίας.

Μιλώντας στη Φωλιά των Κου Κου η τραγουδίστρια ρωτήθηκε από την Κατερίνα Καραβάτου για το περιστατικό, δίνοντας την εξής απάντηση:

 «Στη φωλιά των Κου Κου» και απάντησε: «Ήταν κάτι το οποίο με στεναχώρησε πάρα πολύ. Πριν από αυτό είχα σηκώσει άλλες 100 σημαίες αλλά δεν υπήρχε πρόβλημα. Ουσιαστικά, για κάποιους από τα media υπήρχε πρόβλημα με την αλβανική σημαία. Στεναχωρήθηκα πολύ γιατί λέω, είμαι εδώ, πάω να διαγωνιστώ και σηκώνω στις πλάτες μου και αυτή τη χώρα και την Ελλάδα και την Αλβανία κι εκπροσωπώ την Κύπρο και αντί να με στηρίξετε που προσπαθώ να σας κάνω υπερήφανους τόσα χρόνια… δεν μπορείτε να μου το κάνετε αυτό και να με βγάζετε εμένα εθνικίστρια! Εγώ στην Ελλάδα στην ιστορία δεν το έμαθα αυτό. Δεν ξέρω σε ποια ιστορία το λέει αυτό, γιατί στην ελληνική ιστορία δεν το λέει. Πώς γίνεται μετά από όλα αυτά που έχω περάσει στη ζωή μου να προσπαθώ να με αποδεχτεί αυτή η χώρα, να γυρίσουν και να πουν ότι είμαι και εθνικίστρια. Έλεγα, δεν το πιστεύω Θεέ μου, τι άλλο θα ακούσω! Από την άλλη συνειδητοποίησα πόσο με αγαπάει ο κόσμος. Ό,τι και να έκαναν κάποιοι, όσο κι αν προσπάθησαν κάποιοι να μου κάνουν αυτό που ήθελαν να μου κάνουν, δεν τα κατάφεραν. Όσο κι αν προσπάθησαν να με κάνουν να μισήσω την Ελλάδα, δεν τα κατάφεραν»,