Αγριες Μέλισσες (9/3): Συγκλονιστική εξέλιξη! Το σοκ του Μιλτιάδη από μια αποκάλυψη της Ελένης

Αγριες Μέλισσες (9/3): Συγκλονιστική εξέλιξη! Το σοκ του Μιλτιάδη από μια αποκάλυψη της Ελένης
Ενημερώθηκε: 05/03/20 - 23:38

Αγριες Μέλισσες (9/3): Μια αποκάλυψη της Ελένης θα προκαλέσει ένα απίστευτο σοκ στον Μιλτιάδη και θα φέρει ανατροπές στο Διαφάνι...

Αναλυτικά, στο επόμενο συνταρακτικό επεισόδιο, της Δευτέρας 9 Μαρτίου, της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1, θα δούμε:

Η Ελένη δέχεται τη θέση της Προέδρου του συνεταιρισμού, προκαλώντας τον εκνευρισμό της Θεοδοσίας. Παράλληλα, η Ασημίνα γίνεται έξαλλη με τη Δρόσω που αποδέχτηκε το σχέδιο της Μυρσίνης, όσον αφορά το μωρό της αλλά η Μυρσίνη δεν καταθέτει εύκολα τα όπλα.

Την ίδια στιγμή, ο Νέστορας σοκαρισμένος απ’ την εξαφάνιση του φίλου του Σαράντη Γεωργαλά προσπαθεί να μάθει τι απέγινε, ενώ ο Κυπραίος ανησυχεί μήπως ανακαλύψουνε την αποτρόπαια πράξη του. 

Η Ανέτ καταλαβαίνει πως κάτι βαθύτερο υπάρχει ανάμεσα στην Πηνελόπη και τον Μελέτη, ενώ ο Μελέτης αποκαλύπτει στον Κωνσταντή το ένοχο μυστικό του Κλεομένη. 

Η Θεοδοσία αποφασίζει να κάνει ένα παράτολμο βήμα τόσο για την ίδια, όσο και για τον γάμο της, ενώ ο Μιλτιάδης σοκάρεται από μια αποκάλυψη της Ελένης. Την ίδια ώρα, η Ασημίνα επιστρέφει στο σπίτι των Σεβαστών, φέρνοντας μαζί της ένα χαρμόσυνο νέο που θα αλλάξει τη ζωή της οικογένειας. Θα είναι, όμως, το ίδιο χαρμόσυνο και για τον Νικηφόρο;