Άγριες Μέλισσες-Spoiler: Ο νέος φόνος του Δούκα και η δίκη του Βόσκαρη!

Ο νέος φόνος του Δούκα και η δίκη του Βόσκαρη
Ενημερώθηκε: 05/03/21 - 18:06

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Άγριες Μέλισσες».

Ο Δούκας αποφασίζει να σκοτώσει τον Θέμελη

Ο Δούκας µαθαίνοντας πως ο Σωκράτης είναι αυτός που στιγµάτισε για πάντα τη ζωή της αδελφής του καταρρέει. Ωστόσο, είναι αποφασισµένος να τον εκδικηθεί για τον πόνο που προκάλεσε στην Ανέτ και κατ’ επέκταση στην οικογένειά τους. Έτσι, όπως θα δούµε στα επόµενα επεισόδια, ο Θέµελης έρχεται αντιµέτωπος µε το πιο αδίστακτο πρόσωπο του Σεβαστού και έχει ένα τραγικό τέλος από τα χέρια του.

Ο Δούκας σκοτώνει τον Θέμελη

Ο Δούκας τού ζητάει να συναντηθούν για να συζητήσουν για την επαγελµατική συνεργασία τους. Τα σχέδιά του, όµως, είναι πιο σκοτεινά. Χωρίς να το καταλάβει ο Σωκράτης, ο Δούκας τον δηλητηριάζει, όπως ακριβώς έκανε µε τον Γιώργη Σταµίρη. Ο Σωκράτης, λίγη ώρα αργότερα, αφήνει την τελευταία του πνοή και ο Δούκας ικανοποιηµένος που εκδικήθηκε τον βιαστή της Ανέτ επιστρέφει στο ∆ιαφάνι, αφού πρώτα προσπαθεί να σβήσει όλα τα ίχνη του. Οι ώρες, όµως, περνούν και η Δόµνα ψάχνει τον πατέρα της, που έχει εξαφανιστεί. Ο Δούκας προσπαθεί να µην τραβήξει τα βλέµµατα πάνω του και δεν αποκαλύπτει σε κανέναν τη συνάντησή τους.

Η Δόμνα μαθαίνει για τον θάνατο του πατέρα της

Η αγωνία της Δόµνας, όµως, κορυφώνεται και τις επόµενες ώρες οι χειρότεροι φόβοι της επιβεβαιώνονται. Η Αστυνοµία τής ανακοινώνει πως ο πατέρας της εντοπίστηκε νεκρός. Ο θάνατός του πέφτει σαν βόµβα σε όλους και δηµιουργεί πολλά ερωτήµατα, αν και η ∆όµνα είναι βέβαιη πως πρόκειται για δολοφονία. Ο Δούκας συµπαραστέκεται στην κοπέλα, που φιλοξενείται στο σπίτι των Σεβαστών, αλλά η Μυρσίνη έχει αρχίσει να υποψιάζεται πως κάτι συµβαίνει. Από την άλλη, ο Μελέτης έχει ανάµεικτα συναισθήµατα, ενώ στη συνέχεια µαθαίνει πως ο Δούκας γνώριζε ποιος πραγµατικά ήταν ο Θέµελης.

Η αντίδραση της Ανέτ στον θάνατο του Θέμελη

Παράλληλα, ο Σεβαστός προσπαθεί να καλύψει τα ίχνη του και αναγκάζεται να αποκαλύψει στην Ανέτ το θανάσιµο µυστικό του για τον Σωκράτη, ζητώντας τη βοήθειά της. Εκείνη είναι σοκαρισµένη από την αποτρόπαια πράξη του, αλλά δεν µπορεί να τον καταδώσει, καθώς το έκανε για να υπερασπιστεί την τιµή της. Ωστόσο, ο Μελέτης, η Μυρσίνη, αλλά και η Αστυνοµία ρίχνουν πάνω του τα φώτα για τη σχέση του µε τον Σωκράτη. Οι επόµενες µέρες είναι κρίσιµες, καθώς η ∆όµνα ενηµερώνεται πως ο πατέρας της δεν πέθανε από φυσικά αίτια, αλλά δηλητηριάστηκε. Η κοπέλα εκµυστηρεύεται στον Μελέτη τα συµπεράσµατα της Αστυνοµίας για τη δολοφονία του Θέµελη και εκείνος είναι σίγουρος πια πως ο Δούκας εµπλέκεται σε αυτή.

Η δίκη του Βόσκαρη αρχίζει

Η δίκη του Βόσκαρη αρχίζει και τα βλέµµατα όλων είναι στραµµένα στη δικαστική αίθουσα και στον αγώνα της Ελένης για να τον κλείσει στη φυλακή. Οι µαρτυρίες που ακούγονται είναι πολλές και το κλίµα πότε έχει θετικό πρόσηµο για την Ελένη και πότε αρνητικό. Ο Βόσκαρης χρησιµοποιεί δόλια κόλπα για να κερδίσει τις εντυπώσεις, ενώ ο δικηγόρος του πιέζει συνεχώς τη Σοφούλα στην κατάθεσή της να πει πολλά ψέµατα προκειµένου να φανεί εκείνος το θύµα της υπόθεσης. Οι µέρες περνούν και η δίκη εναντίον του Βόσκαρη συνεχίζεται µε µαρτυρίες του Λάµπρου και της Σοφούλας, η οποία αρχίζει να βλέπει το άλλο πρόσωπο του άντρα της. Οι δυο τους, ο καθένας µε τη δική του σειρά, ανεβαίνουν στο εδώλιο και καταθέτουν όσα γνωρίζουν. Ο Λάµπρος κάνει τα πάντα για να βοηθήσει την Ελένη, ενώ η Σοφούλα µοιάζει τροµαγµένη.

Η Χατζίδου συλλαμβάνεται

Εν τω µεταξύ, η Χατζίδου συλλαµβάνεται και η Ελένη είναι σίγουρη πως ο Βόσκαρης θα χρησιµοποιήσει τη µαρτυρία της προς όφελός του. Πράγµατι, καλούν τη γυναίκα για να καταθέσει και απ’ όσα πρόκειται να πει κρίνονται πολλά. Θα υπερισχύσει ακόµη µία φορά το µίσος της για την Ελένη ή θα φέρει τον Βόσκαρη προ εκπλήξεως; Η Ελένη και ο Λάµπρος φαίνονται απογοητευµένοι για την έκβαση της δίκης, µέχρι που ο Σαράφης αναπτερώνει τις ελπίδες τους, καθώς η εµφάνιση ενός αναπάντεχου µάρτυρα µπορεί ν’ αλλάξει τα δεδοµένα…

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ