Άγριες Μέλισσες-Spoiler: Όσα θα δούμε στο τέλος του Β’ κύκλου

 
Το τέλος του Β’ κύκλου και η ημερομηνία του τελευταίου επεισοδίου

Ενημερώθηκε: 23/05/21 - 16:13

Όπως είναι ήδη γνωστό, το τελευταίο επεισόδιο των «Άγριων Μελισσών» πρόκειται να προβληθεί την Πέμπτη 3 Ιουνίου.

Ανάμεσα σε άλλα, η Μυρσίνη ανακαλύπτει πως και οι τρεις αδελφές Σταµίρη σκότωσαν τον Σέργιο, αλλά ο Νικηφόρος, ο Κωνσταντής, ο Λάµπρος και ο Μιλτιάδης αποφασίζουν να τις υπερασπιστούν µέχρι τέλους.

Ο μεγαλύτερος εφιάλτης της Ελένης γίνεται πραγματικότητα

Η αντίστροφη µέτρηση για να µάθουν η Μυρσίνη και ο Δούκας όσα πραγµατικά συνέβησαν το βράδυ του φόνου του Σέργιου έχει αρχίσει. Και σύντοµα, όπως θα δούµε, το µυστικό των αδελφών Σταµίρη βγαίνει στο φως και ο µεγαλύτερος εφιάλτης της Ελένης γίνεται πραγµατικότητα. Οι Σεβαστοί πρόκειται να γυρέψουν εκδίκηση από τις φόνισσες του γιου τους. Όλα αρχίζουν όταν το µυστικό των Σταµίρη ανακαλύπτει η Μυρσίνη. ∆εν µπορεί να πιστέψει, όµως, πως εκτός από την Ελένη και η Ασηµίνα µε τη Δρόσω λέρωσαν τα χέρια τους µε αίµα. Το ένστικτό της επαληθεύεται πολλά χρόνια µετά και η Μυρσίνη για πρώτη φορά καταρρέει. Τα θανάσιµα µυστικά του Διαφανίου βγαίνουν πια στο φως, φέρνοντας όλους τους εµπλεκόµενους στα όριά τους.

Ο Δούκας μαθαίνει την αλήθεια για τον φόνο του Σέργιου

Η Μυρσίνη θέλει να ξεσπάσει απροκάλυπτα την οργή της, αλλά από την άλλη σκέφτεται πως η καλύτερη εκδίκηση είναι να κινηθεί στα σκοτάδια καταστρώνοντας νέο σχέδιο για να κάνει τις τρεις αδελφές να πληρώσουν για ό,τι έκαναν. Λίγες ηµέρες µετά, και ο Δούκας έρχεται αντιµέτωπος µε τη φρικτή αλήθεια και εξοργίζεται, καθώς τόσα χρόνια η Ασηµίνα ζούσε ανάµεσά τους. Από την άλλη, η Ελένη, η Ασηµίνα και η Δρόσω µαθαίνουν πως το µυστικό τους αποκαλύφθηκε και τρέµουν για την επόµενη κίνηση των Σεβαστών. Είναι σίγουρες πως θα φτάσουν στα άκρα και θέλουν να προλάβουν να προετοιµαστούν για την καταιγίδα που έρχεται πριν το µίσος της Μυρσίνης παρασύρει τα πάντα στο διάβα του. Αρχικά, παίρνουν κοινή απόφαση να στείλουν τον Σέργιο στη Λάρισα για να είναι ασφαλής.

Η Ασημίνα πηγαίνει να αντιμετωπίσει τον Δούκα

Εν τω µεταξύ, το σπίτι των Σεβαστών µυρίζει µπαρούτι και η προσπάθεια του Νικηφόρου και του Κωνσταντή να συνετίσουν τους γονείς τους δεν έχει αποτέλεσµα. Ωστόσο, η Ασηµίνα δεν αντέχει να περιµένει το χτύπηµά τους και πηγαίνει µόνη να αντιµετωπίσει τον Δούκα. Τότε καταλαβαίνει πως ο ισχυρός άντρας δεν θα τις αφήσει ατιµώρητες. Με τις µεθόδους που µόνο αυτός ξέρει θα τις κάνει να πληρώσουν για τον φόνο του γιου του. Το βράδυ τούς βρίσκει όλους σε θέση µάχης και τις τρεις αδελφές στο σπίτι µε τον Νικηφόρο, τον Λάµπρο, τον Κωνσταντή και τον Μιλτιάδη αρµατωµένους. Οι άντρες είναι αποφασισµένοι να µην αφήσουν κανέναν να πειράξει τα κορίτσια και θα κάνουν τα πάντα προκειµένου να τις προστατεύσουν, αλλά και να σταµατήσουν το µένος του Δούκα και της Μυρσίνης.

Η Μυρσίνη παίρνει εκδίκηση για τον φόνο του Σέργιου

Το σχέδιο της τελευταίας µπαίνει σε εφαρµογή και η πιο σκοτεινή νύχτα πέφτει στο Διαφάνι. Κανείς δεν ξέρει αν θα βγει ζωντανός και αλώβητος και το ξηµέρωµα θα βρει το χωριό να µετράει τις πληγές του. Η Μυρσίνη θα καταφέρει να πάρει την εκδίκησή της για τον φόνο του παιδιού της, µόνο που κάποιος άλλος θα πληρώσει µε τη ζωή του προκειµένου να προστατεύσει τα κορίτσια.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ