Άγριες μέλισσες spoiler: Τι θα γίνει στα επόμενα επεισόδια

Άγριες μέλισσες spoiler: Τι θα γίνει στα επόμενα επεισόδια
Ενημερώθηκε: 17/10/19 - 14:54

Άγριες μέλισσες spoiler: Το περιοδικό MyTV δημοσίευσε πληροφορίες (spoiler) για τα όσα θα συμβούν στα επόμενα επεισόδια της σειράς.

Ειδικότερα, η Ασημίνα παλεύει με τις ενοχές της και την αγάπη της για τον Νικηφόρο. Και ενώ η Ελένη πασχίζει καθημερινά για να κρατήσει τα χωράφια τους, εκείνη πρέπει να αποφασίσει εάν θα ακολουθήσει τον Νικηφόρο στο Παρίσι. Την ανατροπή, όμως, την κάνει ο Δούκας, ο οποίος προτείνει στον Νικηφόρο μια συμφωνία προκειμένου να δεχθεί την Ασημίνα για νύφη του.

Η Ελένη θα επισκεφτεί τον Δούκα για να του ανακοινώσει την απόφασή της σχετικά με την προίκα της Ασημίνας. Ο Νικηφόρος ,όμως, ξεκαθαρίζει στην Ελένη πως θα παντρευτεί την Ασημίνα χωρίς να διεκδικήσει για προίκα τα χωράφια τους, προκαλώντας την οργή του πατέρα του, ο οποίος τον απειλεί ότι θα τον αποκληρώσει και θα τον διώξει από το σπίτι. Ο Δούκας ,τελικά, θα κάνει πράξη τις απειλές του αφού θα διώξει το Νικηφόρο, ο οποίος θα βρει στέγη στο σπίτι των αδελφών Σταμίρη. Αυτή η κίνηση του, όμως, ξεσηκώνει κύμα κουτσομπολιών σε όλο το χωριό. Όταν το μαθαίνουν ο Δούκας και η Μυρσίνη, δεν ξέρουν πώς να το αντιμετωπίσουν.

Ο Λάμπρος, από την άλλη, τριγυρίζει συνέχεια την Ελένη και σε μια φορτισμένη στιγμή είναι έτοιμος να της αποκαλύψει τον λόγο για τον οποίο έφυγε από κοντά της. Η Δρόσω, παράλληλα, μαγεύεται από τα λόγια ενός άντρα τον οποίο απαγορεύεται να ερωτευτεί. Αυτός ο άντρας που γοητεύει τη Δρόσω δεν είναι άλλος από τον Νικηφόρο. Την ίδια ώρα, ο Δούκας και ο Μιλτιάδης δέχονται μια αναπάντεχη επίσκεψη από το Παρίσι. Η αδερφή τους, Ανέτ Ρουσσώ, έρχεται για να μονιάσει τα δύο αδέρφια.  Ο Μιλτιάδης είναι πανευτυχής με την επίσκεψη της αγαπημένης του αδερφής, αλλά εκείνη καταλαβαίνει αμέσως πως το μίσος ανάμεσα στα αδέρφια της είναι άσβεστο.