Αναβολή για την εκπομπή της Τσολάκη και θρίλερ με τη νέα ημερομηνία

 
Αναβολή για την εκπομπή της Τσολάκη και θρίλερ με τη νέα ημερομηνία

Ενημερώθηκε: 19/09/23 - 13:12

Αργά και βασανιστικά φαίνεται πως προχωράει το πρόγραμμα για τη νέα σεζόν στο OPEN.

Παρά το γεγονός ότι αρχικά η εκπομπή της Ελένης Τσολάκη “Πρωινό ΣΟΥΚΟΥ” θα ξεκινούσε στις 19 Σεπτεμβρίου, η πρεμιέρα της εκπομπής αναβλήθηκε την Παρασκευή με αλλαγή προγράμματος που ήρθε στους τηλεοπτικούς συντάκτες. Ωστόσο, πρεμιέρα δεν πρόκειται να δει η παρουσιάστρια και οι συνεργάτες της ούτε την ερχόμενη εβδομάδα, αν και ακόμα η εκπομπή υπάρχει κανονικά στο πρόγραμμα.

Επίσημα το κανάλι λέει ότι δεν είναι έτοιμο το πλατό που θα φιλοξενήσει την νέα πρωινή εκπομπή του σταθμού και πως να είναι από τη στιγμή που τα παλιά πλατό που φιλοξενούσαν τόσο την εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα όσο και της Τσολάκη το ΣΚ ξυλώθηκαν μετά το πέρας της τηλεοπτικής σεζόν. Μάλιστα, ουδέποτε η εκπομπή επρόκειτο να κάνει πρεμιέρα στις 18/9 καθώς η ημερομηνία αυτή ήταν μόνο ημερομηνία εργασίας και τίποτα παραπάνω.

Οσο για το πότε τελικά θα βγει στον αέρα η ψυχαγωγική εκπομπή του OPEN, αν και το κανάλι δίνει ως ημερομηνία την πρώτη εβδομάδα του Οκτωβρίου και συγκεκριμένα τις 2 Οκτωβρίου, καλά γνωρίζοντες επιμένουν ότι αν δεν ολοκληρωθεί η συμφωνία ανάμεσα στην Barking well και το OPEN με κάθε λεπτομέρεια και συμβόλαια, κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί, όσο κι αν φαινομενικά προχωράνε κάποια πράγματα στο προσκήνιο.

Για να μην αναφέρω την πρωινή εκπομπή του ΣΚ που οι εκπομπές των ανταγωνιστικών καναλιών μέσω του τηλεοπτικού ρεπορτάζ έχουν αναγάγει σε μείζον θέμα συζήτησης για τα πρόσωπα που θα κλείσουν τελικά να την παρουσιάσουν. Το θέμα ωστόσο είναι όχι τι γίνεται στο προσκήνιο, αλλά στο παρασκήνιο γιατί οι πληροφορίες μου κάνουν λόγο για πολλά πηγαινέλα ακόμα και στελεχών άλλων καναλιών που κανείς δεν περίμενε να συναντήσει στην Παιανία.

Πηγή: Tinasmess

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ