Αννίτα Πάνια – Μένει εκτός OPEN;

 
Αννίτα Πάνια – Μένει εκτός OPEN;

Ενημερώθηκε: 10/09/22 - 15:37

Δυσκολεύει ανάμεσα στην Αννίτα Πάνια και το OPEN. Αν σκεφτεί κανείς πως ούτε η Αννίτα Πάνια παραβρέθηκε στο πάρτι του OPEN την Τρίτη, ούτε συμμετείχε στην καμπάνια του φετινού προγράμματος του σταθμού, μάλλον το πράγμα έχει μπει στον… πάγο.

Σύμφωνα με το Tinasmess, ενώ όλοι πίστευαν πως τόσο η παρουσιάστρια όσο και η εκπομπή “Ανοιχτά” όπως τη ξέραμε πέρυσι συνεχίζουν και φέτος, το πράγμα αρχίζει και χαλάει – ή τουλάχιστον καθυστερεί. Μην ξεχνάμε πως μιλάμε για μια εξωτερική παραγωγή, με συγκεκριμένες εμπορικές τοποθετήσεις, για τις οποίες μάλλον ακόμα δεν έχει βρεθεί η “χρυσή τομή” ανάμεσα σε παραγωγό και σταθμό. Πάντως, σύμφωνα με το yupiii, η σχέση Αννίτας & καναλιού χαίρουν άκρας υγείας. Μη ψάχνετε δράκους. Μακάρι να βρεθεί λύση, γιατί εμένα πέρυσι οι συνεντεύξεις στην Αννίτα ήταν από τις αγαπημένες μου στιγμές και ταυτόχρονα αυτή η εκπομπή ήταν και μια κολυμβήθρα του Σιλωάμ για όσα είχαμε δει με την υπογραφή της τα τελευταία χρόνια.

Ακούγεται πάντως πως αν δεν βρεθεί λύση στην περιοχή της Παιανίας, η Συγγρού καραδοκεί. Λέτε να “ανοίξει” πανιά για το MEGA τελικά; Οψόμεθα.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ