Αποχώρηση-φωτιά από τον Real Fm:Το παρασκήνιο

Αποχώρηση από τον Real Fm μετά από πολλά χρόνια
Ενημερώθηκε: 15/01/19 - 17:46

Από την περασμένη Δευτέρα ο ραδιοφωνικός παραγωγός ,Μάνος Τσιλιμίδης ,ολοκλήρωσε τη συνεργασία του με τον REAL Fm του Νίκου Χατζηνικολάου, έπειτα από πολλά χρόνια συνεργασίας με τον ραδιοφωνικό σταθμό, τόσο στη νυχτερινή όσο και στη μεσημβρινή ζώνη.

Ο γνωστός και ως «Άγρυπνος», μετά τις γιορτές και μέσω της σελίδας του στο Facebook ,ενημέρωσε το πολυπληθές κοινό του για την πρόθεσή του να σταματήσει τις μεταμεσονύχτιες εκπομπές γράφοντας: «Αγαπητοί φίλοι, γεια και χαρά. Θα ήθελα να ξέρετε ότι αποφάσισα να διακόψω τις νυχτερινές εκπομπές. Σας ευχαριστώ πολύ για την παρέα. Θα σας ενημερώσω για την όποια εξέλιξη. Καλή αντάμωση. Τα σέβη μου. Άγρυπνος».

"

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Εnimerosi24.gr, αιτία για την ολοκλήρωση της συνεργασίας του Μάνου Τσιλιμίδη με τον ραδιοφωνικό σταθμό του Νίκου Χατζηνικολάου, ήταν η επιθυμία του παραγωγού να μετακινηθεί σε άλλη ζώνη και να σταματήσει τις νυχτερινές εκπομπές. Συγκεκριμένα, φέρεται να ζήτησε την επιστροφή του στη μεσημεριανή ζώνη και η διοίκηση του σταθμού αρνήθηκε.