Απόψε το τελευταίο επεισόδιο του «Λόγω τιμής» - Τι δούμε στο συγκλονιστικό φινάλε

Απόψε το τελευταίο επεισόδιο του «Λόγω τιμής» - Τι δούμε στοσυγκλονιστικό φινάλε
Ενημερώθηκε: 12/12/19 - 11:59

Αυλαία ρίχνει σήμερα το  «Λόγω τιμής». Το τελευταίο επεισόδιο της σειράς, το 12ο θα το δούμε απόψε Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου.

Η πολυαναμενόμενη επιστροφή της ιστορικής σειράς του Mega, δεν δικαίωσε τις προσδοκίες των ανθρώπων του ΣΚΑΙ και όλα δείχνουν ότι η σειρά δεν θα συνεχιστεί σε έναν νέο κύκλο, χωρίς όμως το κανάλι του Φαλήρου να έχει ανακοινώσει κάτι επίσημα.

Ας δούμε όμως τι θα παρακολουθήσουμε στο αποψινό τελευταίο επεισόδιο της σειράς:

«Ο Αντρέας, έξω φρενών και υποψιασμένος με τη συμπεριφορά της Άννας, της ζητά να φύγουν από το νησί. Η Μαρίνα επανέρχεται στην Αθηνά διατεθειμένη να χωρίσει για να μην τη χάσει. 

Ο Φοίβος λέει στη μητέρα του πως τα χρήματα που της ζήτησε ήταν για την αγορά ενός μουσικού οργάνου που καταστράφηκε και την καλεί σ ένα μουσικό live που συμμετέχει, παίζοντας κι αυτός πιάνο. 

Ο Μάνος έχει αρχίσει να δραστηριοποιείται επαγγελματικά και ο Μιχάλης τού υπόσχεται πως θα μπει μέτοχος στη νέα του προσπάθεια. 

Η Αλεξάνδρα ζητά από τον Μιχάλη να την συνοδεύσει στη συναυλία χωρίς να του αποκαλύψει τη συμμετοχή του Φοίβου. Προσκαλεί, μάλιστα, και όλους τους φίλους στην εκδήλωση…».