Αύριο η κρίσιμη μέρα για τη Σκορδά! Αποφασίζει αν θα πάρει «διαζύγιο» από τον ΑΝΤ1

 
Έφτασε η κρίσιμη ώρα για τη Φαίη Σκορδά

Ενημερώθηκε: 29/06/22 - 13:49

Έφτασε η κρίσιμη ώρα για τη Φαίη Σκορδά! Αύριο αποφασίζει η παρουσιάστρια αν θα φύγει από τον ΑΝΤ1 ή όχι!

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, τόσο το Star όσο και η Φαίη Σκορδά, η οποία βρίσκεται με το ένα πόδι εκτός ΑΝΤ1, βλέπουν με καλό μάτι τη συνεργασία τους.

Το κλίμα είναι θετικό και από τις δύο πλευρές και αν η δημοφιλής παρουσιάστρια δεν υπογράψει το συμβόλαιό της με το κανάλι του Αμαρουσίου, η συνεργασία της με το Star θεωρείται κάτι παραπάνω από δεδομένη!

Το ερώτημα που γεννάται είναι τι θα κάνει ο ΑΝΤ1 στην περίπτωση αποχώρησής της, πώς θα καλύψει το κενό της παρουσιάστριας και ποια θα κληθεί να βρεθεί στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα. Κάποιοι λένε ότι ίσως θα μπορούσε να αξιοποιηθεί στην πρωινή ζώνη η Κατερίνα Καραβάτου ή ακόμη και η Ιωάννα Μαλέσκου.

Από την πλευρά του το κανάλι συνεχίζει να επιμένει ότι δεν τίθεται θέμα «διαζυγίου» με τη Φαίη Σκορδά. Βέβαια, η πρόταση του Star, όπως λέγεται στη μιντιακή αγορά, είναι η σοβαρότερη που της έχει γίνει και μάλιστα με τις «ευλογίες» της Ζήνας Κουτσελίνη, που φυσικά όχι μόνο τα ξαναβρήκε με το κάποτε πουλέν της στο Alter, αλλά έχει κάθε λόγο να προμοτάρει τη μετεγγραφή της στο κανάλι της Κηφισιάς! Μην ξεχνάμε ότι η πρωινή εκπομπή είναι αυτή που δίνει το lead-in στην εκπομπή της και με το περσινό lead-in από το «Breakfast Star» δεν ήταν καθόλου ευχαριστημένη.

Πηγή: Espresso

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ