Αυτό είναι το νέο μαγειρικό reality του ΑΝΤ1

 
Αυτό είναι το νέο μαγειρικό reality του ΑΝΤ1

Ενημερώθηκε: 17/05/21 - 14:15

Το Game Of Chefs φαίνεται να είναι το νέο μαγειρικό ριάλιτι που κλειδώνει ο ANT1 για το νέο πρόγραμμα που θα παρουσιάσει στους τηλεθεατές της νέα σεζόν.

Τρεις αναγνωρισμένοι σεφ βαθμολογούν ερασιτέχνες μάγειρες που διεκδικούν το τελικό έπαθλο μέσω σειράς δοκιμασιών-.Ένα συνοθύλευμα από το μαγειρικό ριάλιτι του Star αλλά και από μουσικά σοου (βλέπε The Voice).

To όλο project θα μπορούσε να σημειώσει επιτυχία αν βέβαια ο ANT1 κάνει έξυπνα βήματα και στην θέση των Chefs βάλει πρόσωπα που όχι μόνο είναι καλοί σε αυτό που κάνουν ,αλλά έχουν και ένα Α τηλεοπτικό ενδιαφέρον. Να σας θυμίσω μάλιστα πως στην αρχή των επεισοδίων του φετινού MasterChef,ο Σωτήρης Κοντιζάς με χιούμορ είπε στον Λεωνίδα Κουτσόπουλο πως εκεινος έχει υπογράψει είδη για την νέα σεζόν, με τον δεύτερο να μην απαντάει και να γελά αμήχανα.

Αν όντως ισχύει πως ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος θα ολοκληρώσει την συνεργασία του με τον Star,τότε η πιθανή μεταγραφή του στο σταθμό του Αμαρουσίου θα ήταν μια πολύ καλή και έξυπνη κίνηση. Ο γνωστός σεφ έχει χιούμορ και είναι αρκετά αγαπητός από το τηλεοπτικό κοινό ,όποτε μια τέτοια προσθήκη θα είναι στα πλεονέκτημα του ριάλιτι. Ιδωμεν...

Tvnea.com

Πηγή: