«Αυτοψία» απόψε με δύο ξεχωριστές συνεντεύξεις

«Αυτοψία» απόψε με δύο ξεχωριστές συνεντεύξεις
Ενημερώθηκε: 07/11/19 - 12:22

Πως είναι η ζωή για έναν άνθρωπο σε έναν κόσμο φτιαγμένο για πιο κοντούς από τον ίδιο; Πως νιώθει ένας πρώην παχύσαρκος που επανέρχεται στο φυσιολογικό του βάρος; 

Αυτήν την Πέμπτη 7 Νοεμβρίου, στις 24:00, ο Αντώνης Σρόιτερ φιλοξενεί δύο ξεχωριστές συνεντεύξεις στην εκπομπή  «Αυτοψία»

Αν δεν έκανε μία χειρουργική επέμβαση θα έφτανε τα 2 μέτρα και 57 εκατοστά. Ο Γιάννης Παπαδημητρίου που διαγνώστηκε με γιγαντισμό περιγράφει στον Αντώνη Σρόιτερ ποιες είναι οι δυσκολίες για έναν άνθρωπο με το δικό του ύψος. Η κάμερα της εκπομπής τον ακολουθεί στην γενέτειρά του, τη Λάρισα.

Καταγράφει την καθημερινότητα του και τις δυσκολίες που συναντά σε αυτή. Δεν χωράει στα κρεβάτια, σκύβει για να μπει στο ασανσέρ, δεν μπορεί να μπει σε αυτοκίνητα, δεν βρίσκει ρούχα και παπούτσια στο νούμερό του. 

Ο Νίκος Πρέκας και η Αθηνά Μαύρου γνωρίστηκαν όταν αυτός ήταν 260 κιλά και αυτή 180. Ο Αντώνης Σρόιτερ τους συναντά τώρα που αυτός έχει χάσει 160 κιλά και αυτή 100. 

Μιλούν για τον εφιάλτη που έζησαν όταν έχασαν τον έλεγχο του βάρους τους και βίωσαν τον απόλυτο ρατσισμό, αλλά και για τον Γολγοθά που ανέβηκαν προκειμένου να επανέλθουν σε φυσιολογικό βάρος. Μετά την περιπέτειά τους έχουν πάρει την απόφαση να βοηθήσουν όσους έχουν το ίδιο πρόβλημα και να τους πουν πως δεν είναι μόνοι.

«Αυτοψία», την Πέμπτη 7 Νοεμβρίου, στις 24:00.