Βάνα Μπάρμπα: Γιατί πήρα θέση κατά του Αλέξη Γεωργούλη

Βάνα Μπάρμπα: Γιατί πήρα θέση κατά του Αλέξη Γεωργούλη
Ενημερώθηκε: 06/05/20 - 03:26

Την εξήγηση γιατί η Βάνα Μπάρμπα πήρε θέση κατά του Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και συναδέλφου της, Αλέξη Γεωργούλη, εξήγησε ή ίδια η ηθοποιός, στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, «Μεσάνυχτα». 

Όπως είπε η γνωστή ηθοποιός δεν τάσσεται υπέρ της άρσης του ασυμβίβαστου γι΄αυτό και κατακρίνει αυστηρά σε ηθικό επίπεδο την απόφαση του Αλέξη Γεωργούλη να ασχοληθεί με τα κοινά.

«Δεν γίνεται να παίρνεις ένα πολύ καλό μισθό και να πηγαίνεις να παίρνεις τη θέση ενός  ανθρώπου που αύριο μεθαύριο θα το έχει ανάγκη. Είναι άδικο πώς να το κάνουμε».

«Σαν Ελληνίδα πολίτης προσδοκώ πιο πολλά από έναν άνθρωπο από το σινάφι μας που μπαίνει στην Ευρωβουλή. Θα ήθελα να κάνει πιο πολλά για εμάς».

«Με εκνευρίζει να τους βλέπω να πηγαίνουν σε εκπομπές να κάνουν την κριτική επιτροπή, όταν η δουλειά σου είναι να κοιτάξεις να βοηθήσεις», συμπλήρωσε.

Αναφέρθηκε όμως σε άλλους συναδέλφους της, που έχουν εμπλακεί με την πολιτική, όπως του Κλέωνα Γρηγοριάδη και του Νίκου Ορφανού την οποία επικροτεί.

Ακόμα, ανέφερε πως την τρομάζει η σκοτεινή πλευρά της πολιτικής, καθώς τη γνώρισε αρκετά καλά στο έργο της στην τοπική αυτοδιοίκηση και απορρίπτει το ενδεχόμενο να ασχοληθεί ξανά στο μέλλον με τα κοινά.