Βίκυ Καγιά: Οι αποκαλύψεις για τα γυρίσματα του GNTM 3

 Δείτε τι αποκάλυψε πρώτη φορά για τα γυρίσματα του GNTM 3
Ενημερώθηκε: 14/07/20 - 16:43
Μαρία Τσιαντούλα

Όπως είναι γνωστό τα γυρίσματα του GNTM 3 έχουν ξεκινήσει και οι πρώτες φάσεις του διαγωνισμού έχουν ολοκληρωθεί.

Το σαββατοκύριακο που μας πέρασε, βγήκαν στην δημοσιότητα κάποιες πρώτες φωτογραφίες των παικτών που έχουν περάσει, λίγο πριν μπουν στο σπίτι του GNTM.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Ωστόσο, σήμερα η κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι#ΝΟΤ» συνάντησε την Βίκυ Καγιά, η οποία μίλησε για το GNTM 3 και προέβη σε πολύ σημαντικές αποκαλύψεις!

Η Βίκυ Καγιά είπε: «Έχουν ξεκινήσει τα γυρίσματα. Έχουν μπει στο σπίτι; Δεν είμαι σίγουρη. Πρέπει να κάνουν τις εξετάσεις τους, δεν είμαι σίγουρη αν έχουν μπει ακόμα. Είναι θέμα ημερών. Το GNTM 3 έχει πολύ ωραία αγόρια και κορίτσια. Τα γυρίσματα πήγα πολύ καλά. Ο Γιώργος Καράβας είναι εξαιρετικός επαγγελματίας, τον ξέρω χρόνια.»!

Και πρόσθεσε: «Η Ζενεβιέβ είναι διευθύντρια της σχολής μου εδώ και χρόνια. Δεν την γνώρισα στο GNTM 3 . Τη ξέρω 25 χρόνια. Πάντα γίνεται σκληρή κριτική, η μόδα είναι μόδα τι να κάνουμε. Δεν είμαι άδικη με τα παιδιά, στη μόδα καλώς ή κακώς υπάρχουν πολύ συγκεκριμένοι κανόνες και κάπως πρέπει να το πεις. Φυσικά και έχω επαφή με τις παλιές παίκτριες του GNTM 3 , κυρίως μέσω Instagram.»!

Δείτε όλα όσα είπε στο παρακάτω απόσπασμα.