Διαρροές Survivor spoiler: Οριστικό! Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα (21/3) το αγώνισμα επάθλου

Survivor spoiler (21/3): Ποια ομάδα κερδίζει το αγώνισμα επάθλου;
Ενημερώθηκε: 21/03/21 - 20:23

Survivor spoiler (14/3): Σήμερα το βράδυ θα παρακολουθήσουμε ένα ακόμη συναρπαστικό επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης με το πρώτο αγώνισμα επάθλου για αυτή την εβδομάδα.

Την περασμένη εβδομάδα είδαμε την συνταρακτική αποχώρηση του Γιώργου Κοψιδά, που φαίνεται να έχει αλλάξει μια για πάντα τις ισορροπίες στην κόκκινη ομάδα. Ωστόσο, ο Τριαντάφυλλος παρέμεινε στο Survivor και μάλιστα χωρίς κανέναν συμπαίκτη του στο πλευρό του. Απο την άλλη πλευρά η μπλε ομάδα ήταν και αυτή σε τεντωμένο σχοινί και οι υποομάδες κρατούν καλά με τις κόντρες και τις εντάσεις να μην λείπουν απο την καλύβα.

Στο αποψινό επεισόδιο θα παρακολουθήσουμε το πρώτο αγώνισμα επάθλου για αυτή την εβδομάδα με τις δύο ομάδες να δίνουν τα δυνατά τους για να κατακτήσουν την νίκη. Η κόκκινη ομάδα φαίνεται να είναι επηρεασμένη απο την αποχώρηση του Γιώργου Κοψιδά και τον Τριαντάφυλλο να κάνει παρέα ακόμη με την μοναξιά του. Από την άλλη πλευρά στην μπλε ομάδα οι εντάσεις δίνουν και παίρνουν με επίκεντρο για ακόμη μία φορά τον Αλέξη Παππά.

Πάμε τώρα σε αυτό που σας ενδιαφέρει περισσότερο που δεν είναι τίποτα άλλο από το ποια ομάδα κερδίζει σήμερα τον αγώνα επάθλού, Σύμφωνα λοιπόν με τις τελευταίες Διαρροές (spoiler) που κυκλοφορούν η ομάδα που κατάφερε να κατακτήσει την νίκη είναι για ακόμη μία φορά η μπλε!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ