Ελένη Μενεγάκη: Ποιες κυρίες «κοιτάζει» για το πάνελ

Ελένη Μενεγάκη: Ποιες κυρίες «κοιτάζει» για το πάνελ
Ενημερώθηκε: 12/09/19 - 10:58

Ελένη Μενεγάκη: Η σταρ παρουσιάστρια της ελληνικής τηλεόρασης, αφήνει πίσω τις διακοπές και ετοιμάζεται πυρετωδώς για τη νέα τηλεοπτική σεζόν.  

Η ωραία Ελένη έχει ανανεώσει το ραντεβού της με τους τηλεθεατές για τις 30 Σεπτεμβρίου, ετοιμάζοντας μεγάλες αλλαγές, όπως μας έχει συνηθίσει τα τελευταία χρόνια.

Μέχρι τώρα γνωρίζουμε ότι από την εκπομπή έχουν ήδη απομακρυνθεί ο Παναγιώτης Χατζηδάκης και η Νάνσυ Παραδεισανού, ενώ στο πάνελ έχει προστεθεί ο Δημήτρης Αλεξάνδρου

Αυτή την περίοδο γίνονται επαφές και δοκιμαστικά για να ολοκληρωθεί το team της εκπομπής. 

Σήμερα ο Γιάννης Πουλόπουλος στην πρωινή εκπομπή του STAR αποκάλυψε τα ονόματα που βρίσκονται ένα βήμα πριν σταθούν στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη. Πιο συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος των «Κου Κου» είπε:

«Πέντε πρόσωπα πέρασαν από δοκιμαστικό. Η μεγάλη έκπληξη είναι η Ειρήνη Παπαδοπούλου. Στο νούμερο δύο είναι η Μαντώ Γαστεράτου που είχε μια συνεργασία με το Open, η οποία έληξε. Στο νούμερο τρία είναι η Βίκυ Κάβουρα, η οποία είναι δοκιμαστεί στην παρουσίαση στο Its show time με τον Νίκο Κοκλώνη. Το επόμενο πρόσωπο που μου κάνει εντύπωση είναι η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου. Και στο νούμερο πέντε είναι η Βαλέρια Χοψονίδου».