Ελίφ (10/07): Η Αρζού προσπαθεί να ξεφύγει

Ελίφ (10/07): Η Αρζού προσπαθεί να ξεφύγει
Ενημερώθηκε: 10/07/20 - 12:11

Ελίφ (10/07): Η Αρζού καταλαβαίνει πως πρέπει να το σκάσει γιατί είναι η πρώτη φορά που η Μελέκ και οι υπόλοιποι έχουν αποδείξεις εναντίον της.

Η αστυνομία κάνει ερωτήσεις στην Ελίφ αλλά το κοριτσάκι είναι σε κατάσταση σοκ. Αποφασίζουν να της δώσουν χρόνο να συνέλθει.

Η Αλιγιέ μαθαίνει από τον Σελίμ τα καλά νέα. Η Αρζού προσπαθεί να το σκάσει στο δάσος αλλά χτυπάει το κεφάλι της και χάνει τις αισθήσεις της. Η Αλιγιέ αγκαλιάζει ξανά την εγγονή της και η οικογένεια είναι ξανά ενωμένη.

Η Ελίφ όμως παραμένει σε κατάσταση σοκ και δεν μπορεί να μιλήσει. Ένας ηλικιωμένος, ο Χασάν, βρίσκει στο δάσος την Αρζού και την πηγαίνει σπίτι του για να φροντίσει τις πληγές της η γυναίκα του, η Σανιγέ.

Η Αρζού τους λέει ψέματα πως ο άντρας της την πέταξε από το αυτοκίνητό του. Η Σανιγέ λέει στον Χασάν πως δεν εμπιστεύεται την Αρζού. Ο Χασάν θέλει να την πάει στην αστυνομία αλλά η Αρζού αρνείται.

 Ζητάει το τηλέφωνο του και του δίνει λεφτά. Ο Χασάν της το δίνει και η Αρζού καλεί τη Λεϊλά και της ζητάει να πάει στο σπίτι της και να της φέρει λεφτά.

 

 

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ