Ελίφ (1/6): Ανατροπή! Η Λεϊλά θέλει να εκδικηθεί τον Γιουσούφ

Ελίφ (1/6): Ανατροπή! Η Λεϊλά θέλει να εκδικηθεί τον Γιουσούφ
Ενημερώθηκε: 29/05/20 - 18:35

Ελίφ: Μια αναπάντεχη ανατροπή θα παρακολουθήσουμε στο επεισόδιο της Δευτέρας 1 Ιουνίου. Η Λεϊλά λέει στον Γιουσούφ την πρόταση του Ονούρ να την παντρευτεί και εκείνος εκείνος χαίρεται. Αυτό προκαλεί την οργή της και η αγάπη της μετατρέπεται σε μίσος και το μόνο που θέλει τώρα είναι να εκδικηθεί τον Γιουσούφ.

Αναλυτικά, στο επεισόδιο της 1/6/2020 της συγκλονιστικής σειράς του Star θα παρακολουθήσουμε: 

Τη Δευτέρα 1/6/20 στη σειρά ELIF θα δούμε πως ο Γιουσούφ θα αρνηθεί την πρόταση της οικογένειας Εμίρογλου αλλά εκείνοι θα επιμείνουν να μείνει μαζί τους. Ο Γιουσούφ τελικά θα δεχτεί με χαρά και συγκίνηση την πρότασή τους. Η Γκόντζα θα βρει το γράμμα, που έστειλαν στην Αρζού. Η Αρζού χειροτερεύει εξαιτίας των χαπιών, που της δίνει η Γκόντζα.

Η Λεϊλά δεν δίνει απάντηση στην πρόταση γάμου του Ονούρ. Εκείνος της λέει πως έχει στη διάθεσή της όσο χρόνο χρειάζεται για να του απαντήσει. Τη συνοδεύει στο σπίτι της και η Λεϊλά συναντάει τυχαία τον Γιουσούφ.  Του μιλάει για την πρόταση του Ονούρ και εκείνος χαίρεται. Η τελευταία ελπίδα της Λεϊλά για να είναι με τον Γιουσούφ χάνεται. Στη συνέχεια λέει στη μητέρα της τα νέα και πως θα αποδεχθεί την πρόταση του Ονούρ. Στη σκέψη της όμως είναι μόνο ο Γιουσούφ και η επιθυμία της πια να τον εκδικηθεί. 

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ  

 

Η Γκόντζα στέλνει ανώνυμα στο Τζεβαχίρ το γράμμα και τον προειδοποιεί να μην το πει στον Ουμίτ και να το κρατήσει μυστικό. Αν και δεν ξέρει τον αποστολέα, ο Τζεβαχίρ χαίρεται που έχει στα χέρια του το γράμμα.

Η Αρζού συμπεριφέρεται περίεργα, σαν να χάνει τα λογικά της.  Ο Ουμίτ αρχίζει να πιστεύει πως έχει τρελαθεί και η Γκόντζα χαίρεται που βλέπει την Αρζού σε αυτή την κατάσταση εξαιτίας της επίδρασης των χαπιών, που της δίνει. 

Ο Βεϊσέλ και η Τουλάι επισκέπτονται την οικογένεια Εμίρογλου και ο Βεϊσέλ βλέπει τη Σιταρέ. Είναι σίγουρος πως την ξέρει αλλά δεν μπορεί να θυμηθεί που την έχει ξαναδεί. Η Σιταρέ λέει πως έχει πονοκέφαλο και πηγαίνει στο δωμάτιο της. Ο Βεϊσέλ προσπαθεί να θυμηθεί από που την ξέρει και ρωτάει διάφορα αλλά ο Σελίμ προσπαθεί να αλλάξει θέμα συζήτησης. 

Ο Γιουσούφ και η Μελέκ έχουν μια αστεία μεταμεσονύχτια συνάντηση καθώς πιστεύουν πως μπήκε κλέφτης στο σπίτι από μια παρεξήγηση. Όταν επιστρέφουν στα δωμάτιά τους θυμούνται και οι δύο τις στιγμές που έχουν περάσει μαζί…