ΕΛΙΦ (20/4): Σοκ! Ένα κουτί γεμάτο φίδια στέλνουν στην Αρζού

 
ΕΛΙΦ (20/4): Σοκ! Ένα κουτί γεμάτο φίδια στέλνουν στην Αρζού

Ενημερώθηκε: 19/04/20 - 14:41

ΕΛΙΦ (20/4): Σοκ παθαίνει η Αρζού και ο Ερκούτ, όταν ανοίγουν ένα πακέτο, που τους έστειλαν και αυτό είναι γεμάτο από φίδια. Ο Ουμίτ πιστεύει ότι τα φίδια τα έστειλε ο Σελίμ. Είναι όμως αυτός ο αποστολέας;

STAR

Αναλυτικά, στο επόμενο συνταρακτικό επεισόδιο, της Δευτέρας του Πάσχα, 20 Απριλίου, της δραματικής σειράς του , θα δούμε:

Η Μελέκ και ο Σελίμ θέλουν να καταγγείλουν τον Τζεβαχίρ. Η Ελίφ κατηγορεί τον εαυτό της επειδή εκείνη είδε το περιστατικό και τώρα η μητέρα της μπορεί να χάσει τη δουλειά της. Η Μελέκ και ο Σελίμ προσπαθούν να της εξηγήσουν πως έκανε το σωστό. Ο Βεϊσέλ, η Τουλάι, ο Μουράτ και η Αϊλά αποφασίζουν να επισκεφθούν τη Ζεϊνέπ.

Η Λεϊλά εξακολουθεί να είναι ερωτευμένη με τον Γιουσούφ και η μητέρα της αναρωτιέται αν πρέπει να της πει ότι ο Γιουσούφ δεν είναι παντρεμένος με τη Μελέκ. Η Φεραγιέ ακούει πως η Μελέκ σκοπεύει να κάνει μήνυση στον Τζεβαχίρ και τον ενημερώνει. Ο Τζεβαχίρ γίνεται έξαλλος και τηλεφωνεί στην Αρζού για να ζητήσει τη βοήθειά της. Της λέει πως η Ζεϊνέπ είχε ένα ατύχημα στη δουλειά και πως πρέπει να ανανεώσει τα σιδερωτήρια. Ο Ουμίτ μπαίνει στο δωμάτιο και η Αρζού κάνει πως μιλάει με μια φίλη της και κανονίζουν να πάνε κομμωτήριο. Ο Ουμίτ δεν την πιστεύει και την ακολουθεί αλλά εκείνη καταφέρνει να του ξεφύγει. Ο Ερκούτ μαθαίνει τι συνέβη στη Ζεϊνέπ και λυπάται. Πιστεύει πως ο Σελίμ της καταστρέφει τη ζωή.

Ο Γιουσούφ βλέπει την Αρζού μαζί με τον Τζεβαχίρ. Τους πλησιάζει και ακούει να λένε πως είναι συνεργάτες. Επίσης ακούει τον Τζεβαχίρ να λέει πως πήρε πάλι τη Μελέκ στη δουλειά επειδή η Αρζού το ζήτησε. Ο Γιουσούφ και ο Τζεβαχίρ απειλεί ο ένας τον άλλο. Ακούγοντας τον καυγά τους, η Αρζού αποφασίζει να αγοράσει τα σιδερωτήρια. Ο Γιουσούφ μαθαίνει πως η Μελέκ έχει υπογράψει ένα συμβόλαιο στη δουλειά της. Η Λεϊλά μαθαίνει πως η Μελέκ δεν είναι γυναίκα του Γιουσούφ.

Η Λεϊλά νιώθει άβολα με την οικειότητα του Γιουσούφ με τη Μελέκ παρότι έχει περάσει καιρός από την ημέρα που η Γκόντζα αναγκάστηκε να παραδεχθεί πως βρήκε ξανά τη μνήμη της, η Ασουμάν δεν μπορεί να ξεπεράσει το γεγονός ότι η Γκόντζα δεν την εμπιστεύτηκε. Λυπημένη αποφασίζει να φύγει από το σπίτι, αλλά η Γκόντζα τη σταματά και της ζητά να συνεργαστούν. Της λέει ότι εάν τη βοηθήσει στο σχέδιο εκδίκησης που ετοιμάζει, θα της δώσει πιστωτικές κάρτες για να ψωνίζει ό,τι θέλει, καθώς και ένα καινούργιο σπίτι.

Η Ασουμάν, χωρίς να το σκεφτεί δεύτερη φορά, δέχεται την πρότασή της και οι δύο γυναίκες αρχίζουν να σχεδιάζουν την επόμενη κίνησή τους. Από το μυαλό της Γκόντζα δεν πέρασε ούτε μία φορά η σκέψη να καταφύγει στις Αρχές και τη Δικαιοσύνη για να βρει το δίκιο της. Θέλει να πληρώσει με το ίδιο νόμισμα την Αρζού και τον Ερκούτ. Θα παίξει στο δικό τους παιχνίδι, εκείνο του εκβιασμού και της απάτης. Πρώτο βήμα του σχεδίου είναι να στείλουν από ένα πακέτο σε Ερκούτ και Αρζού.

Οταν εκείνοι ανοίγουν τα πακέτα παθαίνουν σοκ, καθώς είναι γεμάτα με φίδια. Ο φόβος κυριεύει την Αρζού που αδυνατεί να καταλάβει ποιος μπορεί να είναι ο αποστολέας του πακέτου. Ο Ουμίτ της λέει πως έχει κάνει τόσους εχθρούς, που καλό θα ήταν να καθίσει για λίγο καιρό στο σπίτι. Ο Ερκούτ από τη μεριά του θεωρεί ότι το πακέτο με τα φίδια το έχει στείλει ο Σελίμ.