Ελίφ (2/3): Η Ιντζί πιστεύει ότι ο Γιουσούφ, η Ελίφ και η Μελέκ είναι ζωντανοί

Ελίφ (2/3): Η Ιντζί πιστεύει ότι ο Γιουσούφ, η Ελίφ και η Μελέκ είναι ζωντανοί
Ενημερώθηκε: 02/03/21 - 15:33

Ελίφ (2/3): Η Μπιρτσέ συνεχίζει να ξεχνάει πως μοιράζεται το γραφείο του Γιουνούς και κάνει θόρυβο με αποτέλεσμα να τον κάνει έξαλλο και να της βάλει τις φωνές.

Η Ράνα επισκέπτεται τη Χουμεϊρά και εκείνη φοράει τα σκουλαρίκια, που ο Ταρίκ αρχικά προόριζε για τη Ράνα. Ο Ταρίκ δεν μπορεί να βρει πουθενά τη Ράνα και η Φιλίζ του λέει πως έφυγε από την εταιρία χωρίς να πει που πάει.

Ο Ταρίκ στέλνει ένα γραπτό μήνυμα στη Ράνα. Το τηλέφωνο της Ράνα δείχνει ότι έχει λάβει ένα μήνυμα από «την αγάπη μου», όπως έχει περασμένο τον Ταρίκ στη συσκευή της και η Χουμεϊρά της ζητάει να της μιλήσει για τον αγαπημένο της. Η Ράνα της λέει πως είναι ένας υπέροχος άντρας. Η Ράνα τηλεφωνεί στον Ταρίκ μπροστά στη Χουμεϊρά και υποκρίνεται στο τηλέφωνο.

Ο Ταρίκ δεν καταλαβαίνει γιατί του μιλάει έτσι. Η Ράνα κλείνει το τηλέφωνο και είναι η σειρά της Χουμεϊρά να μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για τον άντρα της. Η Ράνα νιώθει άβολα όταν την ακούει. Η Ράνα σοκάρεται όταν παρατηρεί τα σκουλαρίκια της Χουμεϊρά και αμέσως σηκώνεται να φύγει. Πιστεύει πως η Χουμεϊρά είναι η πραγματική αγαπημένη του Ταρίκ και νιώθει πληγωμένη.

Η Μπιρτσέ είναι καλεσμένη σε ένα πάρτι και η Φιλίζ της προτείνει να καλέσει και τον Γιουνούς. Η Μπιρτσέ βρίσκει όμως γελοία τη συμβουλή της. Ο Ταρίκ έχει στα χέρια του τα σκουλαρίκια, που παρήγγειλε ξανά για τη Ράνα και πιστεύει πως η κοπέλα θα ενθουσιαστεί. Δεν έχει ιδέα για τη συνάντηση της ερωμένης του με τη γυναίκα του. Η Ιντζί, μετά την αποκάλυψη για τον θάνατο της Ελίφ και της Μελέκ είναι μελαγχολική και δεν λέει κουβέντα. Η Τουλάι την πλησιάζει και της μιλάει αλλά η Ιντζί πιστεύει ότι ο Γιουσούφ, η Ελίφ και η Μελέκ είναι ζωντανοί…