Ελίφ (3/6/2020): Γιατί η Αρζού πιστεύει ότι Ο Ουμίτ την έστειλε στην φυλακή

 
Ελίφ (3/6/2020): Γιατί η Αρζού πιστεύει ότι Ο Ουμίτ την έστειλε στην φυλακή

Ενημερώθηκε: 02/06/20 - 19:58

Ελίφ (3/6/2020): Νέες ανατροπές θα σημειωθούν στο επόμενο επεισόδιο της σειράς. Η Αρζού πιστεύει πως ο Ουμίτ την έστειλε φυλακή επειδή δεν θέλει ούτε εκείνη, ούτε το παιδί τους...

Star

Αναλυτικά στο επεισόδιο της Τετάρτης 3/6 της δραματικής σειράς του θα παρακολουθήσουμε:

Το πλυντήριο πιάτων παθαίνει ζημιά και η Ζεϊνέπ θα ζητήσει χρήματα από τον Σελίμ για να το επιδιορθώσουν. Εκείνος της λέει πως δεν έχει χρήματα αυτή την εβδομάδα. Η Ζεϊνέπ του λέει πως δεν πειράζει αλλά το βράδυ βλέπει τον άντρα της να δίνει χρήματα στη Σιταρέ. Δεν λέει τίποτα αλλά είναι έξαλλη από θυμό και ζήλια.

Ο Σελίμ δίνει χρήματα στη Σιταρέ για να φύγει και να ξεκινήσει μια νέα ζωή. Την επόμενη μέρα η Ιντζί βρίσκει ένα αποχαιρετηστήριο γράμμα της Σιταρέ και η Ζεϊνέπ καταλαβαίνει πως ο Σελίμ της έδωσε τα χρήματα για καλό σκοπό.

Ο Ονούρ και η οικογένειά του πηγαίνουν στο σπίτι της Λεϊλά για να ζητήσουν το χέρι της. Η Λεϊλά δέχεται παρά την εμμονή που έχει για τον Γιουσούφ.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ  

Η Αρζού έχει παραισθήσεις στο κελί της. Η Μελέκ πηγαίνει να την δει στη φυλακή την επόμενη μέρα. Η Αρζού την κατηγορεί ξανά για τον θάνατο της Τουγκτσέ και της λέει πως είναι έγκυος και η ζωή της δίνει μια δεύτερη ευκαιρία. Η Αρζού πιστεύει πως ο Ουμίτ την έστειλε φυλακή επειδή δεν θέλει ούτε εκείνη, ούτε το παιδί τους. Λίγο αργότερα η Μελέκ γίνεται μάρτυρας μιας νέας παραίσθησης της Αρζού.

Η αστυνομία ζητάει από τον Γιουσούφ να δώσει κατάθεση. Η Αρζού κατηγορείται για απόπειρα δολοφονίας εναντίον του. Ο Βεϊσέλ μιλάει με την Τουλάι για την Σιταρέ και της λέει πως προειδοποίησε τον Σελίμ σχετικά με αυτή τη γυναίκα. Η Τουλάι του λέει πως θα επισκεφθεί και η ίδια την οικογένεια Εμίρογλου για να μάθουν νέα.

Ο Βεϊσέλ γνωρίζει το παρελθόν της Σιταρέ για αυτό θέλει να φύγει η γυναίκα αυτή από το σπίτι της οικογένειας. Ο Γιουσούφ δίνει την κατάθεσή του. Ο Ουμίτ ζητάει από τον δικηγόρο του να κάνει ό,τι μπορεί για να σώσει την Αρζού. Η Γκόντζα το ακούει και τον ρωτάει γιατί προσπαθεί ακόμα να τη σώσει. Ο Ουμίτ της απαντάει πως το κάνει για όσα έζησαν…