Ελίφ (4/6): Η κίνηση έκπληξη του Γιουσούφ που φέρνει συγκλονιστικές ανατροπές (ΒΙΝΤΕΟ)

Ελίφ (4/6): Η κίνηση έκπληξη του Γιουσούφ που φέρνει συγκλονιστικές ανατροπές (ΒΙΝΤΕΟ)
Ενημερώθηκε: 03/06/20 - 19:50

Ελίφ (4/6): Η κίνηση έκπληξη του Γιουσούφ, σχετικά με την φυλάκιση της Αρζού, φέρνει συγκλονιστικές ανατροπές

Αναλυτικά, στο επόμενο συγκλονιστικό επεισόδιο της Πέμπτης 4 Ιουνίου από το STAR, θα παρακολουθήσουμε:

Η Μελέκ ακόμα σκέφτεται την Αρζού. Η Αρζού πρέπει να πληρώσει για όσα έχει κάνει αλλά από την άλλη τη λυπάται.

Η μητέρα της Λεϊλά και η φίλη της, η Χούλγια, κοιτάζουν φορέματα για αρραβώνες. Aν και έχει δεχθεί την πρόταση του Όνουρ, η Λεϊλά νιώθει απαίσια. Ξαφνικά η Λεϊλά δείχνει ενδιαφέρον για ένα φόρεμα και λέει πως θέλει να της το ράψει η Μελέκ. Κάποιο σχέδιο όμως έχει στο μυαλό της.

Ο Βεϊσέλ και η Τουλάι επισκέπτονται την οικογένεια Εμίρογλου και μαθαίνουν πως η Σιταρέ έφυγε.

Ο Τζεβαχίρ ικετεύει τον Γιουσούφ να μη συνεχίσει με τη δίκη, όμως μετά από όσα του έχει κάνει, ο Γιουσούφ δυσκολεύεται να τον συγχωρήσει.

Ο Ουμίτ θυμάται τις ωραίες στιγμές, που έζησε με την Αρζού και η Γκόντζα δυσκολεύεται να τον επηρεάσει αρνητικά καθώς φαίνεται πως είναι ακόμα ερωτευμένος με τη γυναίκα του.

Η Λεϊλά πηγαίνει στη Μελέκ και της ζητάει να της ράψει μέσα σε 10 μέρες το φόρεμά των αρραβώνων της.

Η Μελέκ και ο Γιουσούφ συζητούν την υπόθεση της Αρζού και της λέει πως υπάρχουν πιθανότητες να καταδικαστεί στη πρώτη δίκη.  Η Μελέκ δεν χαίρεται με όσα της λέει και του λέει πως λυπάται την Αρζού, ειδικά επειδή έμαθε πως περιμένει παιδί. Η Μελέκ πιστεύει πως η Αρζού αξίζει κάθε τιμωρία αλλά το μωρό της είναι αθώο.  

Η Γκόντζα προσπαθεί να αλλάξει γνώμη στον Ουμίτ και του θυμίζει τη σκοτεινή πλευρά της Αρζού. Την επόμενη μέρα, η Γκόντζα και ο Ουμίτ μένουν άφωνοι όταν βλέπουν στο σπίτι την Αρζού.  

Ο Γιουσούφ απέσυρε τη μήνυση εναντίον της, καθώς μετά από τη συζήτηση, που είχε με τη Μελέκ σκέφτηκε πως ένα αθώο μωρό δεν πρέπει να υποφέρει τα αποτελέσματα της αντιδικίας τους.  

Ο Σελίμ θεωρεί πως έκανε το σωστό, που έδιωξε τη Σιταρέ από το σπίτι αλλά παρόλαυτα αισθάνεται τύψεις και ανησυχεί μήπως κινδυνεύει.